PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktöre GPS Tavsiyesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="drtek" data-source="post: 1318512" data-attributes="member: 74365"><p>John Deere de kullanan çok o da trimble alt yapısını kullanıyor diye biliyorum (aynı New Holland gibi) onda da yıllık uydu kullanım ücreti var muhtemelen 3750 den daha fazladır(euro bazlı idi geçen sene) kullananlar muhtemelen TUSAGA ile kullanıyor ve sadece sim kartı ücreti veriyor ayrıca hatlarda dar-geniş yapıyor diye biliyorum.</p><p>Geçen sene Konya tarım fuarında john Deere sistemi 8000 euro diye hatırlıyorum trimble ile arasında o zaman göre 35000 TL fark vardı.Tabi kullanıcıların şartlarına göre yine dediğim gibi tarlası şehire yakın, sim kart problem yok, yıllık uydu kullanım ücreti vermek istemiyor, ve daha ucuza sistemi almak istediği için(kısacası şartları uygun olduğu için) diğer sistem ve firmalara geçiyor(john deere, kubota veya new hollandın elinde olan eski cfx750 sistemi gibi)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="drtek, post: 1318512, member: 74365"] John Deere de kullanan çok o da trimble alt yapısını kullanıyor diye biliyorum (aynı New Holland gibi) onda da yıllık uydu kullanım ücreti var muhtemelen 3750 den daha fazladır(euro bazlı idi geçen sene) kullananlar muhtemelen TUSAGA ile kullanıyor ve sadece sim kartı ücreti veriyor ayrıca hatlarda dar-geniş yapıyor diye biliyorum. Geçen sene Konya tarım fuarında john Deere sistemi 8000 euro diye hatırlıyorum trimble ile arasında o zaman göre 35000 TL fark vardı.Tabi kullanıcıların şartlarına göre yine dediğim gibi tarlası şehire yakın, sim kart problem yok, yıllık uydu kullanım ücreti vermek istemiyor, ve daha ucuza sistemi almak istediği için(kısacası şartları uygun olduğu için) diğer sistem ve firmalara geçiyor(john deere, kubota veya new hollandın elinde olan eski cfx750 sistemi gibi) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktöre GPS Tavsiyesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt