PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktöre GPS Tavsiyesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="marican22" data-source="post: 1414372" data-attributes="member: 3412"><p>Kusura bakmayin yazmayi atladim buraya. Ekerken degil ama merdane cekerken denedim.</p><p>Hassaiyet ve ekranda karalama cok iyi</p><p>Gps hassaiyeti yuksek. Direksiyona bir motor ve yazılım ile tamamlansa cok is görür bence.</p><p></p><p>Eksi olarak tarlayi A ve B konumu olarak bir defa bolmek gerekiyor izgaralama yapmak icin. Bu bolme islemini bos olarak yapmak gerekli bence. </p><p>2. Olarak traktoru izgaraya oturturken once biraz zorlandim. Pratik gerektiriyor.</p><p>Ekipman genisligi girmek cok kolay ama ekipman ve tarla olarak kayit yapmiyor. Sadece tarlayi kaydediyor ama ekipman genisligi girmek kolay. </p><p>Son olarak guzel bi tablet tutucuya ihtiyac var. Bu konuyu hala cozemedim. Sallantidan dusuyor malesef tablet. Kapi demirine sabitlemek daha guzel olacak sanırım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marican22, post: 1414372, member: 3412"] Kusura bakmayin yazmayi atladim buraya. Ekerken degil ama merdane cekerken denedim. Hassaiyet ve ekranda karalama cok iyi Gps hassaiyeti yuksek. Direksiyona bir motor ve yazılım ile tamamlansa cok is görür bence. Eksi olarak tarlayi A ve B konumu olarak bir defa bolmek gerekiyor izgaralama yapmak icin. Bu bolme islemini bos olarak yapmak gerekli bence. 2. Olarak traktoru izgaraya oturturken once biraz zorlandim. Pratik gerektiriyor. Ekipman genisligi girmek cok kolay ama ekipman ve tarla olarak kayit yapmiyor. Sadece tarlayi kaydediyor ama ekipman genisligi girmek kolay. Son olarak guzel bi tablet tutucuya ihtiyac var. Bu konuyu hala cozemedim. Sallantidan dusuyor malesef tablet. Kapi demirine sabitlemek daha guzel olacak sanırım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktöre GPS Tavsiyesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt