PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktöre GPS Tavsiyesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1440651" data-attributes="member: 95971"><p>Otomatik dümenleme ile GPS arasındaki fark merdaneli çamaşır makinesiyle tam otomatik çamaşır makinesi arasındaki farka benzer</p><p>Merdaneli çok yıkarsan elbiseyi yırtar, az yıkarsan kiri çıkarmaz, suyunu kaynatıp kendin koyarsın, deterjanı kenidin ayarların vs vs vs. Bu işe tam kendini adapte etmezsen her yıkamada farklı bir sonuçla karşılaşırsın ancak tam otomatik makinede her seferinde ne kadar masraf yapacsğın da ne kalitede temizlik elde edeceğin de bellidir.</p><p>Otomatik dümenl3menin asıl meselesi öngörülebilir, planlanabilir üretime geçişi sağlamasıdır. Otomatik dümenlemeyle her sene aynı tohum, aynı mazot, aynı zaman, aynı gübre gider.asıl mevzu planlanabilirlij zaten.bunun yanında gece işçiliği, toz-sis işçiliği, operatör konforu gibi ek faydaları vardır(bunlar tırıvırı kısımlar). Asıl mesele planlanabilir çiftçiliktir.</p><p>GPS değil, otomatik dümenleme tavsiye ediyorum.</p><p>Bugün gücünüz yetmiyorsa acele etmeyin iki sene üç sene sonra alın.bilişim ve yazılım teknolojileri en çabuk ucuzlayan şeylerden biri günümüzde.trimble-topcon hükümdarlığı bir sene içinde yıkıldı, çin menşeili ürünler kanser gibi yayılıyor.yakında otomatik dümenleme ucuzlayacaktır.</p><p>Ben e-survey'in EAS 301 pro isimli ürününü uzun araştırma sonucu aldım.tavsiye ederim.e-survey markası trimble ve topcon gibi haritacılık ve GPS üzerine ürünleri olan bir çin şirketi.servis hizmeti birebir karşılıklı, satıcı firmayı aradığınızda hemen online olarak cihaza bağlanıp canlı şekilde sorunu çözüyorlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1440651, member: 95971"] Otomatik dümenleme ile GPS arasındaki fark merdaneli çamaşır makinesiyle tam otomatik çamaşır makinesi arasındaki farka benzer Merdaneli çok yıkarsan elbiseyi yırtar, az yıkarsan kiri çıkarmaz, suyunu kaynatıp kendin koyarsın, deterjanı kenidin ayarların vs vs vs. Bu işe tam kendini adapte etmezsen her yıkamada farklı bir sonuçla karşılaşırsın ancak tam otomatik makinede her seferinde ne kadar masraf yapacsğın da ne kalitede temizlik elde edeceğin de bellidir. Otomatik dümenl3menin asıl meselesi öngörülebilir, planlanabilir üretime geçişi sağlamasıdır. Otomatik dümenlemeyle her sene aynı tohum, aynı mazot, aynı zaman, aynı gübre gider.asıl mevzu planlanabilirlij zaten.bunun yanında gece işçiliği, toz-sis işçiliği, operatör konforu gibi ek faydaları vardır(bunlar tırıvırı kısımlar). Asıl mesele planlanabilir çiftçiliktir. GPS değil, otomatik dümenleme tavsiye ediyorum. Bugün gücünüz yetmiyorsa acele etmeyin iki sene üç sene sonra alın.bilişim ve yazılım teknolojileri en çabuk ucuzlayan şeylerden biri günümüzde.trimble-topcon hükümdarlığı bir sene içinde yıkıldı, çin menşeili ürünler kanser gibi yayılıyor.yakında otomatik dümenleme ucuzlayacaktır. Ben e-survey'in EAS 301 pro isimli ürününü uzun araştırma sonucu aldım.tavsiye ederim.e-survey markası trimble ve topcon gibi haritacılık ve GPS üzerine ürünleri olan bir çin şirketi.servis hizmeti birebir karşılıklı, satıcı firmayı aradığınızda hemen online olarak cihaza bağlanıp canlı şekilde sorunu çözüyorlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktöre GPS Tavsiyesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt