PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktör’e kabin benzeri birşey ne yapılır
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Cumhurrr" data-source="post: 1247786" data-attributes="member: 40947"><p>Yorumunuz İçin teşekkür ederim </p><p>Hocam bu motoru yörede bulana kadar 1 yıl bekledik </p><p>Yörede bu seri kullanan yok </p><p>Bayi sıfır satıyor </p><p>Sıfır da pahalı geldi bize </p><p>Biz işçi çalıştırmıyoruz biz kendimiz kullanıyoruz </p><p>Kabinli olmayınca mecbur aldık bizde </p><p>Çünkü tarla işlerinde 4*4 lazım oluyor diyerekten </p><p>Kabinlere firmalar 15 civarı para istiyor </p><p>Neredeyse bi motor parası denir hani </p><p>Bnde sadece soguk günlerde Tarlaya giderken o kış ayazını yemeyeyim diyerekten çözüm atıyorum </p><p></p><p>Benim tek amacım bu </p><p>İşçi çalıştıranlar bu yörede gördüğüm kadarıyla hiç kabin tarafında değil sonuç da ben kullanmıyorum diyor </p><p>Bnde işçi çalıştırmadıgım İçin bu şekilde çözümler arıyor sizlere soruyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cumhurrr, post: 1247786, member: 40947"] Yorumunuz İçin teşekkür ederim Hocam bu motoru yörede bulana kadar 1 yıl bekledik Yörede bu seri kullanan yok Bayi sıfır satıyor Sıfır da pahalı geldi bize Biz işçi çalıştırmıyoruz biz kendimiz kullanıyoruz Kabinli olmayınca mecbur aldık bizde Çünkü tarla işlerinde 4*4 lazım oluyor diyerekten Kabinlere firmalar 15 civarı para istiyor Neredeyse bi motor parası denir hani Bnde sadece soguk günlerde Tarlaya giderken o kış ayazını yemeyeyim diyerekten çözüm atıyorum Benim tek amacım bu İşçi çalıştıranlar bu yörede gördüğüm kadarıyla hiç kabin tarafında değil sonuç da ben kullanmıyorum diyor Bnde işçi çalıştırmadıgım İçin bu şekilde çözümler arıyor sizlere soruyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktör’e kabin benzeri birşey ne yapılır
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt