Traktöre kepçe taktırmak istiyoruz yardım ;)

arkadaşlar traktöre kepçe taktırmak geçiyo kafamızdan hem kovalı hemde tomruk ataşmanı olacak nasıl bişey önerirsiniz

Ynt: Traktöre kepçe taktırmak istiyoruz yardım ;)

alparslan bu konuda iyigibi görünüyor ama tabi kullanmıyorz bilemeyiz ramazan abi yeni taktrdı belki bilgi verebilr.

burda bır td 75 e taktırdılar tomruk ıcın bursada yapıldı yalnıs hatırlamıyosam 13 000 feln kabın ıcınden kontrol edılebılıo

Eray Platin diye bi kepçe modeli var eğer paraya kıyarım dersen sanayide Erkunt servisine git bi sor derim.

alparslan bu konuda iyigibi görünüyor ama tabi kullanmıyorz bilemeyiz ramazan abi yeni taktrdı belki bilgi verebilr
volkan bizim taktırdığımız kepçe 2. el 3 sezon havuç yüklemesi yaptı
kullanış olarak sağlamlık olarak çok iyi kaliteli tavsiye ederim fiyatı 14 15 bin lira arası

Biz sanayide yaptırıyoruz. Bitmiş halini foto çeker gösteririm. Bu hafta bitecek nasip olursa. Beğenirsen sende yaptırırsın. 6.000 tl ye mal olacak nasip olursa.

TRAKTÖR ÜZERİNE PORTATİF YÜKLEYİCİ EKİPMAN KONUSUNDA 25 YILLIK TECRÜBESİ İLE HİDROSAR İŞ MAKİNALARI - ÖDEMİŞ / İZMİR
TEL : 0 - 232 - 545 99 04 ( 3 HAT)
MEHMET TAŞKIN : 0 - 532 - 794 99 25

MEKSANLAR link=topic=46734.msg451333#msg451333 date=1317915624' Alıntı:
TRAKTÖR ÜZERİNE PORTATİF YÜKLEYİCİ EKİPMAN KONUSUNDA 25 YILLIK TECRÜBESİ İLE HİDROSAR İŞ MAKİNALARI - ÖDEMİŞ / İZMİR
TEL : 0 - 232 - 545 99 04 ( 3 HAT)
MEHMET TAŞKIN : 0 - 532 - 794 99 25
işi ustasına bırakın arkadaşlar.
alk-*s alk-*s *098*-

demirciler_14 link=topic=46734.msg451657#msg451657 date=1317996746' Alıntı:
Kepçeli traktörü olan arkadaşlar foto yayınlasalar bence güzel olur tantım açısından.
resim var mi arkadas ucuz yaptirmissin.gule gule kullan

arkadaşım en iyisi İZMİR/ÖDEMİŞ ' TE HİDROSEC HİDROSAR VE ÖZÇAMLIBEL TÜRKİYENİN HER YERİNDEN SİPARİŞ ALIYORLAR AMA NEW HOLLAND GİBİ SIRA VAR 2-3 AY BEKLİYOSUN ADAMLAR YETİŞTİREMİYO

Adamın biri burda 5725 ' e özkan makinadan set aldı 15 bine.Ama süper bişey kar temizleme aparatı bile var...

kardes kepce traktoru cabuk olduruyor kepce takıldıkdan sonra sureklı kepce olarak kullanacaksan traktore baska bı ıs yaptırmayacaksan jcb al derım