PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Videolar (Alıntılar)
Traktörmetre 2.bölüm Fendt 516 vario
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 911999" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: Traktörmetre 2.bölüm Fendt 516 vario</strong></p><p></p><p>Youtube ' a hem ilk bölümü (maxima) hem de 2. Bölümü (516) tek part olarak yüklemiş bi Müslüman. Haberiniz olsun. </p><p></p><p>2. Bölüm için izlenimler:</p><p></p><p>1-) Fendt ' in bile zıpladığı dünyada çiftçilik yapılmaz kardeşim. </p><p></p><p>2-) Bereket TV ' nin bizi takip ettiğine eminim artık. Yapılan ne kadar eleştiri varsa hepsine çözmeye çalışmışlar. Eksik olmasınlar. </p><p></p><p>Burdan kendilerine sesleniyorum: 'Bizi izlemeye devam edin'</p><p>(Bi televizyon kanalına bu cümleyi kurduk ya, hadi hayırlısı.)</p><p></p><p>Bir de kuru kuruya takip etmeyin. Yukarda boş banner ' lar var. Oraya alalım sizi. </p><p></p><p>3-) Sunucuya yıpranma payı ödenmeli. Programın başındaki zıplamalarda kesin disk kayması oldu. Zaten programın ilerleyen kısımlarında farkettim, hafifi bi sağa kaykılarak sundu programı. </p><p></p><p>4-) komiklik, şakalar, espri, eğlence yine katmamışlar. Tempoyu düşürüyor bu durum (Hatta bir ara 'bradikardi' yaşandı)</p><p></p><p>5-) ilgi, çaktırmadan sanal reklam yaptı. En kârlı olan o. (Tahminim program yapımcıları da farketmedi) Gobleyi bedavadan tanıttılar. Lakin işçiliğini hiç beğenmedim. O nasıl gezmek öyle? Bi ara traktörün etrafında dolanacak sandım. Su kayağı yapar gibi geliyo arkadan. Bi sağ, bi sol.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 911999, member: 21067"] [b]Ynt: Traktörmetre 2.bölüm Fendt 516 vario[/b] Youtube ' a hem ilk bölümü (maxima) hem de 2. Bölümü (516) tek part olarak yüklemiş bi Müslüman. Haberiniz olsun. 2. Bölüm için izlenimler: 1-) Fendt ' in bile zıpladığı dünyada çiftçilik yapılmaz kardeşim. 2-) Bereket TV ' nin bizi takip ettiğine eminim artık. Yapılan ne kadar eleştiri varsa hepsine çözmeye çalışmışlar. Eksik olmasınlar. Burdan kendilerine sesleniyorum: 'Bizi izlemeye devam edin' (Bi televizyon kanalına bu cümleyi kurduk ya, hadi hayırlısı.) Bir de kuru kuruya takip etmeyin. Yukarda boş banner ' lar var. Oraya alalım sizi. 3-) Sunucuya yıpranma payı ödenmeli. Programın başındaki zıplamalarda kesin disk kayması oldu. Zaten programın ilerleyen kısımlarında farkettim, hafifi bi sağa kaykılarak sundu programı. 4-) komiklik, şakalar, espri, eğlence yine katmamışlar. Tempoyu düşürüyor bu durum (Hatta bir ara 'bradikardi' yaşandı) 5-) ilgi, çaktırmadan sanal reklam yaptı. En kârlı olan o. (Tahminim program yapımcıları da farketmedi) Gobleyi bedavadan tanıttılar. Lakin işçiliğini hiç beğenmedim. O nasıl gezmek öyle? Bi ara traktörün etrafında dolanacak sandım. Su kayağı yapar gibi geliyo arkadan. Bi sağ, bi sol. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Videolar (Alıntılar)
Traktörmetre 2.bölüm Fendt 516 vario
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt