PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktörü Kullanırken ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mcelik" data-source="post: 1281798" data-attributes="member: 79573"><p>İşte hep bu yüzden diyorum; üreticiler motor devir saati yerine motor karakteristik eğrilerini gösteren bir fotoğraf üzerinde kayan, tıpkı radyo frekans ayar göstergesi gibi basit bir düzenek koysalar ne iyi olur diye. Millet hangi noktada çalıştığını görür hiç olmazsa. İlla dijital olması da şart değil. Yine saat koyacaksan koy. Arkadaşlara tavsiyem kullandığınız traktörün motor kodunu okuyun, internetten karakteristik eğrilerini inceleyin. Hatta olabildiğince çok motoru inceleyin, kıyaslama kabiliyetiniz artar. Ancak Hoca'nın da dediği gibi aynı motoru farklı kütle ve transmisyona sahip traktörlere koyduğunuzda bambaşka sonuçlar alırsınız. Şu dediğimi dijital yapıp bir de ekranda uyarıcı tavsiyelerle destekleseler var ya insan uçak kullanıyorum sanır.Bu sefer de gözünü ekrandan alamaz. O yüzden sesli uyarılar vs. yazılım işi vesselam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mcelik, post: 1281798, member: 79573"] İşte hep bu yüzden diyorum; üreticiler motor devir saati yerine motor karakteristik eğrilerini gösteren bir fotoğraf üzerinde kayan, tıpkı radyo frekans ayar göstergesi gibi basit bir düzenek koysalar ne iyi olur diye. Millet hangi noktada çalıştığını görür hiç olmazsa. İlla dijital olması da şart değil. Yine saat koyacaksan koy. Arkadaşlara tavsiyem kullandığınız traktörün motor kodunu okuyun, internetten karakteristik eğrilerini inceleyin. Hatta olabildiğince çok motoru inceleyin, kıyaslama kabiliyetiniz artar. Ancak Hoca'nın da dediği gibi aynı motoru farklı kütle ve transmisyona sahip traktörlere koyduğunuzda bambaşka sonuçlar alırsınız. Şu dediğimi dijital yapıp bir de ekranda uyarıcı tavsiyelerle destekleseler var ya insan uçak kullanıyorum sanır.Bu sefer de gözünü ekrandan alamaz. O yüzden sesli uyarılar vs. yazılım işi vesselam. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktörü Kullanırken ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt