TRAKTÖRÜNÜZE ARA SIRA SÜPRİZLER YAPIN ONU ŞIMARTIN :) :)

Kimi zaman hak etmiyorlar değil :)

[size=10pt]ŞİMDİ ARKADAŞLAR BU TAKMATİK LERİN İÇLERİNDE YUVARLAK AKSAMI YOK EKİPMANA Bİ ZARAR VERİRMİ BOŞLUK YAPMADIĞINDAN Bİ SIKINTI OLURMU KULLNICI ARKADAŞLARDAN YORUMLARINI BEKLİYORUM [/size]

Ynt: TRAKTÖRÜNÜZE ARA SIRA SÜPRİZLER YAPIN ONU ŞIMARTIN :) :)

bence olur
ekipmana zararı olmasa bile takmatiğin ömrü kısa olur çabuk aşınır.

hacı yuvarlak zımbırtıdan alacaksın ki, bunları kullanasın.:) Yoksa ne işe yarayacak.?

e yuvarlak la kullanınca takmatiğin bi özelliği kalmıyor heralde değilmi diğer klasik gözlülerle ?

tugay666 link=topic=54231.msg572044#msg572044 date=1333130170' Alıntı:
e yuvarlak la kullanınca takmatiğin bi özelliği kalmıyor heralde değilmi diğer klasik gözlülerle ?
olurmu hacı? burdaki maksat yuvarlak zımpırtıyı ekipmana takıcaksın sonra yanaşıp kolları hizalayıp kaldıracaksın ki yuvarlak zımbırtı bu yuvaya geçsin, yani kolu yana açıp delik denkgetirmeye paydos:) Ayrıca ekipmanı sökerken yere bırakıyosun ve bu adaptörün üzerindeki zımpırtıya baskı uyguluyosun ve kolayca çıkıyor.

Eğer 'danagözü'süz kullanılıyorsa pullukta hassasiyet daha hassas olur iyi olur diye düşünüyorum hayırlı olsun ... :)

güle güle kullan hasan aga :) danagözüne gerek yok gördüğüm kadarıyla, bizimkiler gibi değil bunlar bizimkilerde danagözleri olmasa çabuk aşınır çünki baya geniş bu darmışş.

nailyetek link=topic=54231.msg572049#msg572049 date=1333130404' Alıntı:
olurmu hacı? burdaki maksat yuvarlak zımpırtıyı ekipmana takıcaksın sonra yanaşıp kolları hizalayıp kaldıracaksın ki yuvarlak zımbırtı bu yuvaya geçsin, yani kolu yana açıp delik denkgetirmeye paydos:) Ayrıca ekipmanı sökerken yere bırakıyosun ve bu adaptörün üzerindeki zımpırtıya baskı uyguluyosun ve kolayca çıkıyor.
hm tamam abi amladım şimdi çalışma prensibini :)

orjinali tutmaz ama çok pratik iş yapılıyo çok iyi yanaşırsan traktörden inmeden kolları takarsın üst koluda bi zahmet inip takıver :))

Hayırlı olsun çoğu yeni traktörde bu takmatiklerden var ama bence çok gereksiz bu konudada yalnız olmadığımı biliyorum :)

nerden satılıyo bi adres verin arkadaşlar benim jd kolu kısa görünüyodu gözüme hem biraz uzamış olur bende alayım