TraKulüp Ailesinin Masaüstü Resimleri

[bag]
rmicdg.jpg

29kon75.jpg
[/bag]

kendi masaüstümden başlayayım

Ynt: TraKulüp Ailesinin Masaüstü Resimleri

Aha buda benimkiler.Değişmeli olarak kullanıyorum.Ama ağırlıklı olarak 2. resmi kullanıyorum ve de kendi çekimimdir :D

[bag]

[/bag]

yok yha claasçı değilim anıl noo-*-s resim hoşuma gitti ondan koydum ama claas ta iyi bir marka ok-*-s

o kadar klasör bilgisayarı kasar bence ne kadar az olursa o kadar iyi benim bilgisayarcı arkadaşlarımda sadece bilgisayarım ve geri dönüşüm var gerçi nasıl kullanıyor anlamıyomda

masaüstü görüntüm kendi boş zamanımda yapmış olduğum bir İllüstrasyon çalışmasıdır
[bag]
[/bag]

NesranJk link=topic=8460.msg89228#msg89228 date=1225140841' Alıntı:
o kadar klasör bilgisayarı kasar bence ne kadar az olursa o kadar iyi benim bilgisayarcı arkadaşlarımda sadece bilgisayarım ve geri dönüşüm var gerçi nasıl kullanıyor anlamıyomda
yok bu biraz toparlanmış hali....ama masaüstünden okadar bir kasma olacağını sanmıyorum....

Bu da benim masanın üstü. Benimki cam. Karışık da değil. O nedenle beni pek kasmıyor. Bir klasör, bir heap makinesi, bir de kağıtlık var. Öyle NesranJK gibi masamın üstünde bilgisayarım, geri dönüşüm ambalajı falan yok. Zaten cam masa çizilir mizilir. Üstüne bişey koymam. :)))
CM012.jpg

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt