PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
trakyada sarı pas
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="rcpgsrcp" data-source="post: 846633" data-attributes="member: 54744"><p><strong>Ynt: trakyada sarı pas</strong></p><p></p><p>slm alykm öncelikle herkese bol bereketli seneler dilerim.hepimizin düşündüğü gibi ALLAH bunları toplamayı kısmet etsin.bu sene trakyada pas çok etkili kişisel görüşüm öncelikle dayanıklı çeşit sonrada geç kalınmayan ilaçlama mesela çoğu kişi pasın basaklanma ve basak %50 iken atar basağada sardırayım diye ilacı veya basak görünce halbuki amacımız bayrak yaprağını temiz tutmalı ve buğdayın alt yapraklarına kadar temiz olmasını sağlamaktır.kökboğaz ilacı kullanırken külleme ve pasa etkili ilaç kullanıldığındada bayrak yaprağına kadar olan kısmı korumuş oluyor ve hastalık geldiğinde 1-0 önde baslıyoruz ve sonrada buğday gebe iken dkr maliyeti düşük bir pas ilacı kullanıldığın da hastalığın olmadığını görüyorum bunu flamura 85 gelibolu enola hepsinde denedim.şu andada ektiğim çeşit progen firmasının midas sert kılçıklı buğdayı onun farkı diğer çeşitlere göre hastalıklara karşı çok dayanıklı olması.2 tarlaya pas ilacı atmadım midas bizimkinde pas hiç yok yanında flamura 85 ki aslında dayanıklı çeşittir oda pas ilacı atıldığı halde pas çok etkili.BENCE KÖKBOĞAZA PAS KÜLLEME ETKİLİ İLAC KARISINCA VE BASAKLANMA TAM BASLAMADAN PAS UYGULANINCA PAS İMKANSIZ GBİ BUNU ÇOK DENEDİM.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rcpgsrcp, post: 846633, member: 54744"] [b]Ynt: trakyada sarı pas[/b] slm alykm öncelikle herkese bol bereketli seneler dilerim.hepimizin düşündüğü gibi ALLAH bunları toplamayı kısmet etsin.bu sene trakyada pas çok etkili kişisel görüşüm öncelikle dayanıklı çeşit sonrada geç kalınmayan ilaçlama mesela çoğu kişi pasın basaklanma ve basak %50 iken atar basağada sardırayım diye ilacı veya basak görünce halbuki amacımız bayrak yaprağını temiz tutmalı ve buğdayın alt yapraklarına kadar temiz olmasını sağlamaktır.kökboğaz ilacı kullanırken külleme ve pasa etkili ilaç kullanıldığındada bayrak yaprağına kadar olan kısmı korumuş oluyor ve hastalık geldiğinde 1-0 önde baslıyoruz ve sonrada buğday gebe iken dkr maliyeti düşük bir pas ilacı kullanıldığın da hastalığın olmadığını görüyorum bunu flamura 85 gelibolu enola hepsinde denedim.şu andada ektiğim çeşit progen firmasının midas sert kılçıklı buğdayı onun farkı diğer çeşitlere göre hastalıklara karşı çok dayanıklı olması.2 tarlaya pas ilacı atmadım midas bizimkinde pas hiç yok yanında flamura 85 ki aslında dayanıklı çeşittir oda pas ilacı atıldığı halde pas çok etkili.BENCE KÖKBOĞAZA PAS KÜLLEME ETKİLİ İLAC KARISINCA VE BASAKLANMA TAM BASLAMADAN PAS UYGULANINCA PAS İMKANSIZ GBİ BUNU ÇOK DENEDİM. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
trakyada sarı pas
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt