PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Ford
Videolar (Çekimler)
Ts110a İle Pancar Tarlasına Matris Uygulaması.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="volkanuzel" data-source="post: 1250497" data-attributes="member: 14100"><p>Sağolun Allahrazı olsun</p><p>Yakıtta performansta çok güzel yaklaşık 2haftadır çift sürüyorum 1600 devri geçmiyorum toprak yapısına göre 6ile 8km arasında gidiyo pulluk 6lı 13 numara. Yakıt 1.5__ 1.8 litre civarı. Bem diğerini bilmediğim için kıyaslama yapamıycam. Ben buyıl aldım şimdilik 400 saat kullandım ama 15binden falan bahsedenler var duyduğuma göre. Sağol abi ektik yeriniMerdaneyi daha iyi batması için sırtına alıp 2.yi merdaneli çekiyoruz daha güzel oluyo. SağolunSağol erkan bu hiç anlamıyor yaw akılkursak yok[emoji2]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="volkanuzel, post: 1250497, member: 14100"] Sağolun Allahrazı olsun Yakıtta performansta çok güzel yaklaşık 2haftadır çift sürüyorum 1600 devri geçmiyorum toprak yapısına göre 6ile 8km arasında gidiyo pulluk 6lı 13 numara. Yakıt 1.5__ 1.8 litre civarı. Bem diğerini bilmediğim için kıyaslama yapamıycam. Ben buyıl aldım şimdilik 400 saat kullandım ama 15binden falan bahsedenler var duyduğuma göre. Sağol abi ektik yeriniMerdaneyi daha iyi batması için sırtına alıp 2.yi merdaneli çekiyoruz daha güzel oluyo. SağolunSağol erkan bu hiç anlamıyor yaw akılkursak yok[emoji2] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Ford
Videolar (Çekimler)
Ts110a İle Pancar Tarlasına Matris Uygulaması.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt