tt50 ikaz lanbası

arkadaşlar 2011 tt50 traktörümün ikaz lanbası hafif ranpada yanıp sönüyor ,yaglarını konturol ettim hepsi tam sanzıman yagıda tam hatta biraz fazla. traktor ranpadayken oluyor nedeni ne olabilr :-\ .

Ynt: tt50 ikaz lanbası

Motor yağımı ikaz veriyor, yoksa şanzuman yağımı? Eğer şanzuman yağı ise filtreyi değiştir sorun kalmaz.

yağların ikiside tam dolu bi sıkıntı yok o konuda. motor yağ filitresini 10 gün once deyiştirdim. diyerini deyişmedim onuda deyiştiriyim belkide sorun ordadır . ?

Kardeşim bence boşuna endişe ediyorsun çünkü sorun müşürlerde yani traktör zıpladıkça yada bayırda biraz zorlanınca titremeden dolayı müşürlerde sorun oluyor oda o ikaz lambasının yanıp sönmesine neden oluyor. Yine de servisine bir sor her ihtimale karşı

benim tt65 te yaniyor ikaz lambasi genellikle yokus cikarken silaj deperken yokus yukari ekim yaparken neden diye sormadim servis ile bir gorussek iyi olucak