tt5b ile erkunt kısmet55 arasındaki fark

selam arkadaşlar ben tıraktör alacamda newholland tt5b ile erkunt kısmet 55 arasında kaldım sizce hangisi daha kulanışlı

Ynt: tt5b ile erkunt kısmet55 arasındaki fark

tt 55 kucuk traktor 54 c gibi dusun erkunt 55 58 bg gucunde ce guclu 60 66 gibi dusun erkuntuda ama nh tutulan marka erkun yeni tanınan bi traktor ama güzel

kardeş zaten bende şuan 54c var çif çeker almak istiyorum zeytin bahçesinde kulanacam

bende tt 55 in çiftçekeri vardı tarla tipi kabinli 32 ye saydık takas ettik erkuntla 4 lu 10 numara pulluk almıştım o traktor için o pullugu takviye 3 te zor çekiyodu yani zora sokacaksan alma ama tarlada surum yapmıcaksa fazla tutulan motor ama şanzumanı kucuk onların bence sana erkunt 60 e lerden tavsiye ederim 55 lerle aynı bg gucunde bahçe tipi 4 çekerini tavsiye ederim kardeşim ama satmayayasıya alırsın satılır ama alıcısı olursa tt 55 i biraz daha iyi satarsın ama tarlada surum yapacaksan tavsiye etmem cunku 55 bg oldugundan 4 çeker agır geliyo o motora şanzumanıda kucuk oldugundan 56 larıon şanzumanı var tt lerde td lerde 66 ların şanzumanı var bunu goz onune al derim