TTNet'ten yeni bir ADSL kampanyası daha

ile dileyen abonelerine iki kat daha hızlı internet sunacak...

TTNET, yepyeni bir paketi (2 Mbps - 4 GB) ve bu paketten hem mevcut hem de yeni abonelerinin yararlanması için son kampanyasını hayata geçirdi.

Kampanya kapsamında, taahhütsüz 1 Mbps 4 GB paket kullanıcısı TTNET abonelerinin vergi indirimi öncesi paket fiyatını ödeyerek bir üst hıza geçmeleri sağlanıyor. Taahhütsüz 1 Mbps ve 4GB kotalı paket kullanıcıları 2 Mbps hıza geçtiğinde, 24 aylık abonelik taahhütü imzalayarak 12 ay boyunca sadece 28,99 TL ödeyerek Internete 2 kat hızlı bağlanıyor, TTNET MÜZİK Gold Üyesi oluyor ve ayda 300 dakika WiFi kullanım dakikası kazanıyor. İkinci bir alternatif olarak da taahhütsüz mevcut aboneler, taahhüt vermeden 3 ay boyunca eski paketinin ÖİV indirimi öncesindeki ücreti olan 28,99 TL ' yi ödüyor.

2 Mbps 4GB paketini seçen yeni TTNET müşterilerine ise kablolu modem seçeneği sunuluyor. Modem tercih etmeyen müşteriler 24 ay taahhüt imzalayarak 2 ay 13,41 TL ve 22 ay boyunca paketin cari bedeli olan 32 TL ödüyor. Kablolu modemi tercih edenlerse yine 24 ay taahhüt imzalayarak 1 ay 13,41 TL ve 23 ay boyunca 32 TL ödeme şansına kavuşuyor.

Ynt: TTNet'ten yeni bir ADSL kampanyası daha

ttnet he türlü çöküyo bize arkadaşlar ama mecburuzz .. yinede kullanıyoruzz ..interneti 2 ay once sınırsız tarifeye çevirdimm ..45 tl sınırsız ücreti bana o ay gelen fatura 75 tl..
bu 30 ytl ne diye sorduğumda .. tarife değiştirme ücreti diyolar ,,
ama mecburuz napalımm ...

camkinoz link=topic=19213.msg175389#msg175389 date=1240846946' Alıntı:
ttnet he türlü çöküyo bize arkadaşlar ama mecburuzz .. yinede kullanıyoruzz ..interneti 2 ay once sınırsız tarifeye çevirdimm ..45 tl sınırsız ücreti bana o ay gelen fatura 75 tl..
bu 30 ytl ne diye sorduğumda .. tarife değiştirme ücreti diyolar ,,
ama mecburuz napalımm ...
Evet onu banada yaptılar :) Bende TTnete biniyoum 15 20 Gb :)

aynen ben de kardesım hırsımı alıyorumm...işim olmayınca downloada başlatıyom pc yii bırakıyom öylee...