Tüketici Oğlak Etini Yeniden Keşfediyor

http://www.koyunkeciportali.com/tuketici-oglak-etini-yeniden-kesfediyor/

2014 yılında küçükbaş hayvan ürünleri tüketiminin bir önceki yıla göre yüzde 230 oranında artış gösterdiğini kaydeden İzmir Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı ve Ulusal Kırmızı Et Konseyi Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Özer Türer, Anadolu insanının doğasındaki lezzetlerden biri olan oğlak etini yeniden keşfettiğini dile getirdi. Oğlak kesimi yapan ulusal zincir marketlerin piyasaya yaptığı arzın tüketimi arttırdığını söyleyen Türer, kırmızı et fiyatlarının regüle edilmesinde önemli rol oynayan küçükbaş hayvancılığın Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın destekleriyle ivme kazandığına dikkat çekti.
 

Benzer Konular

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt