tümo!!

Ynt: tümo!!

kardes ben 90.80 dtk kullanıyorum 9 lu cızelı duymuyo hemde cok az yakıyo 1 depoyla 100 donum yer dokuzlu cektım deposu 80 l alıyo ve öğlen kaynağında yanı hararet falanda yok ekın cekerken bayıra cıkarken falan hiç patanajını gormedım ağır traktor

kofalcalimuhammet link=topic=8581.msg90210#msg90210 date=1225386186' Alıntı:
kardes ben 90.80 dtk kullanıyorum 9 lu cızelı duymuyo hemde cok az yakıyo 1 depoyla 100 donum yer dokuzlu cektım deposu 80 l alıyo ve öğlen kaynağında yanı hararet falanda yok ekın cekerken bayıra cıkarken falan hiç patanajını gormedım ağır traktor
hemşerim römorkta kullandım ...ön çekerleri çok aktif....

98 model 74-80 vardı eski ortağımızınm geçen sene sattı 3.095 aldı.memnunduk.şimdiye kadar öyle büyük bi sorunu olmamıştı.
şu an bizde 74-80 DT var 2006 model çok hoşuma gidiyor.şu yakışı, çekişi...
ancak yukarda ağır abinin dediği gibi conta yakan bi tanıdığım var 2006 model 75-80DT bu yaz servis contasını değiştirtdi....

MUHAMMETİN YAŞ 14 POPÜLERLİK - 14 ATİLLA ABİNİN 46 BENCE BU POPÜLERLİKLERİ GÖSTERDİĞİ SAYGIYA GÖREDE VERMELERİ LAZIM -14 AZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM SEN 46 YAŞINDA ABİMİZE KARDEŞ DERSEN BIRAK POPÜLERLİĞİ..DEWAM KARDEŞİM DEWAM BUGÜN EDEB. SINAVINDA Bİ CÜMLE GEÇTİ DURUN SİZİNLEDE PAYLAŞAYIM ' BİR DENİZİ BİR BARDAĞA DÖKERSEN BARDAĞIN ALACAĞI YİNE BARDAK KADARDIR '

bunlar hiç önemli şeyler değil ...arkadaşlarım....önemli olan traktör ve ekipmanları konusunda teknik fikir alışverişi yapmaktır....bu site artık teknik borsa durumuna kadar yükseldi...emeği geçen arkadaşlarımı alkışlıyorum....a. efe

Bu konuyu görmemiştim ama herkez tarafından görülmesindede fayda var adım adım bazı şeylerin yitirildiği şu günlerde

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt