PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Fotoğraflar (Çekimler)
Tümosan 8085 Arpa ve Buğday Ekimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Nobran" data-source="post: 749169" data-attributes="member: 31303"><p><strong>Ynt: Tümosan 8085 Arpa ve Buğday Ekimi</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>sağolasın kardeşim. 8mp kameralı telefon ile haliyle güzel oluyor resimler orjinal boyutlarıyla yükledim o yüzden biraz geç açılabilir.</p><p></p><p></p><p></p><p>amin kardeşim Allah herkesin gönlüne göre versin. hepimiz için bu sene bereketli olur inşallah.</p><p></p><p></p><p></p><p>sağolasın. evet levyeli model.</p><p></p><p></p><p></p><p>teşekkürler Allah razı olsun.</p><p></p><p></p><p></p><p>günde 60-70 dekar yer ekiyoruz. yağmurdan önce ve sonrasında 130 dekar kadar ektik daha ekeceğimiz 180 dekar kadar yer var.</p><p></p><p></p><p></p><p>resimler ve video ayın 12 sinde çekildi ben yeni yükleme fırsatı buldum. ozaman için kurağa ekmiştik o yüzden ortalık toz duman. daha sonra baya iyi yağmur yağdı. ektiğimiz yerler şuan yeşerdi. meteorolojiye göre 15 gün daha yağışlar yok biraz ara verdik yağışa göre hareket edecez.</p><p></p><p></p><p></p><p>Amin sağolasın hepimiz için bereketli olur inşallah.</p><p></p><p></p><p></p><p>Amin inşallah. sağolasın.</p><p></p><p></p><p></p><p>sağolasın. traktörden çok memnunuz şimdiye kadar bir sorun yaşamadık yaşamayızda inş.</p><p></p><p></p><p></p><p>Amin cümlemize.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nobran, post: 749169, member: 31303"] [b]Ynt: Tümosan 8085 Arpa ve Buğday Ekimi[/b] sağolasın kardeşim. 8mp kameralı telefon ile haliyle güzel oluyor resimler orjinal boyutlarıyla yükledim o yüzden biraz geç açılabilir. amin kardeşim Allah herkesin gönlüne göre versin. hepimiz için bu sene bereketli olur inşallah. sağolasın. evet levyeli model. teşekkürler Allah razı olsun. günde 60-70 dekar yer ekiyoruz. yağmurdan önce ve sonrasında 130 dekar kadar ektik daha ekeceğimiz 180 dekar kadar yer var. resimler ve video ayın 12 sinde çekildi ben yeni yükleme fırsatı buldum. ozaman için kurağa ekmiştik o yüzden ortalık toz duman. daha sonra baya iyi yağmur yağdı. ektiğimiz yerler şuan yeşerdi. meteorolojiye göre 15 gün daha yağışlar yok biraz ara verdik yağışa göre hareket edecez. Amin sağolasın hepimiz için bereketli olur inşallah. Amin inşallah. sağolasın. sağolasın. traktörden çok memnunuz şimdiye kadar bir sorun yaşamadık yaşamayızda inş. Amin cümlemize. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Fotoğraflar (Çekimler)
Tümosan 8085 Arpa ve Buğday Ekimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt