PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Fotoğraflar (Çekimler)
Tümosan 81-95 DTKK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kcml" data-source="post: 403257" data-attributes="member: 29429"><p><strong>Ynt: Tümosan 81-95 DTKK</strong></p><p></p><p></p><p>___________ arkadaşımm benim ne işime gelir birini karalamak diğerini metih etmek. banane ne haddime kardeşimm. ben sadece bildiklerimi derim . gerisi beni bağlamaz. dediğim gibi bura Türkye misali isteyen istediğini alır satar kimsenin haddine de düşmez karışamaz. bak arkadaşım çinde ürettirilen hiçbir (parça)nın üzerinde çin malı dır diye yazmaz yazamaz ya neyse dediğim gibi isteyen istediği yerden yer.... son olarak derimki cümle aleme ,,, gidin görün tüm traktör fabrikalarını gidin bizzat görün ne,nasıl üretiyorlar ' mıı montaj ' mı yapıyorlar !!! gözlerinizle görün tabiii izin verirlerse ... ok-*-s UCUZ ETİN YAHNİSİ nasılsa bu işlerde böyle kardeşş... kimse kimseye zorla bir malı kakalamıyor bu ülkede isteyen istediğini alır satar kimsede kimseye bişey di-ye-mezzz... _ hayırlı ramazanlar herkeze_ alk-*s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kcml, post: 403257, member: 29429"] [b]Ynt: Tümosan 81-95 DTKK[/b] ___________ arkadaşımm benim ne işime gelir birini karalamak diğerini metih etmek. banane ne haddime kardeşimm. ben sadece bildiklerimi derim . gerisi beni bağlamaz. dediğim gibi bura Türkye misali isteyen istediğini alır satar kimsenin haddine de düşmez karışamaz. bak arkadaşım çinde ürettirilen hiçbir (parça)nın üzerinde çin malı dır diye yazmaz yazamaz ya neyse dediğim gibi isteyen istediği yerden yer.... son olarak derimki cümle aleme ,,, gidin görün tüm traktör fabrikalarını gidin bizzat görün ne,nasıl üretiyorlar ' mıı montaj ' mı yapıyorlar !!! gözlerinizle görün tabiii izin verirlerse ... ok-*-s UCUZ ETİN YAHNİSİ nasılsa bu işlerde böyle kardeşş... kimse kimseye zorla bir malı kakalamıyor bu ülkede isteyen istediğini alır satar kimsede kimseye bişey di-ye-mezzz... _ hayırlı ramazanlar herkeze_ alk-*s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Fotoğraflar (Çekimler)
Tümosan 81-95 DTKK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt