PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Fotoğraflar (Çekimler)
Tümosan 8105 16+16
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="delihan" data-source="post: 856341" data-attributes="member: 30572"><p><strong>Ynt: Tümosan 8105 16+16</strong></p><p></p><p>bak ben erkunt kullanıyorum ama bir söz var yiğidi öldür hakkini yeme tümo pulluk ta NH nin sırtına çıkar ki canlı şahidi benim köyümüzde td 65 te var tumosan 7065 te var tümo tarla sürümünde NH nin sırtına çıkıyor erkunt ile denedik erkunt e serisi bende ki erkunt tumo dan az daha seri pek fark yok aralarında bende ki erkunt ta 70 lik tumo nun 75 ile de denedik ayni durum hatta NH çift ceker bizim motorlar ise tek çekerdi sizin kullandığınız tümosan da sorun vardır yoksa tümosanin cekisi gayet güzel pulluk tada iyi gidiyor ddiğer eleştirilecek çok yönü var ki onları ben senden önce diyordum bu forumda simdi sen kalkmissin yok öyle böyle diyorsun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="delihan, post: 856341, member: 30572"] [b]Ynt: Tümosan 8105 16+16[/b] bak ben erkunt kullanıyorum ama bir söz var yiğidi öldür hakkini yeme tümo pulluk ta NH nin sırtına çıkar ki canlı şahidi benim köyümüzde td 65 te var tumosan 7065 te var tümo tarla sürümünde NH nin sırtına çıkıyor erkunt ile denedik erkunt e serisi bende ki erkunt tumo dan az daha seri pek fark yok aralarında bende ki erkunt ta 70 lik tumo nun 75 ile de denedik ayni durum hatta NH çift ceker bizim motorlar ise tek çekerdi sizin kullandığınız tümosan da sorun vardır yoksa tümosanin cekisi gayet güzel pulluk tada iyi gidiyor ddiğer eleştirilecek çok yönü var ki onları ben senden önce diyordum bu forumda simdi sen kalkmissin yok öyle böyle diyorsun [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Fotoğraflar (Çekimler)
Tümosan 8105 16+16
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt