PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Fotoğraflar (Çekimler)
Tümosan 82-80 ile Gübre Atımı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bartu" data-source="post: 911915" data-attributes="member: 18947"><p><strong>Ynt: Tümosan 82-80 ile Gübre Atımı</strong></p><p></p><p>sağol Muhammet, teşekkür ederim.</p><p>sağol Mehmet abi, sülfat tonunu tarım krediden 650 tl ye aldı arkadaş.</p><p>Ağırlıkları2 yıl önce Konya fuarına gittiğimizde hurdacılar sanayi sitesinde bir dükkanda gördük 1 er tane tümosana 1er taneda MF 5455 eyaptırdık, sorunsuz kullanıyor arkadaşlar. çamurluk üstü lambalar çok kullanışlı özellikle gece tarla işlerinde iz gitmede mükemmel faydası var.</p><p>sağol Erkan, Tümosan da lambalar ve ağırlıklar full.</p><p>Alper güreşlere hazırlamadık ama maşalla 175 kg ağırlığa sahip kilolrındanda pek şikayetçi değil, taban gübresi kullanmadığı için</p><p>bir an önce sülfatı atması gerekti havalarında soğuk gitmesi işini dahada kolaylaştırdı, rüzgarın olmaması ve don olması mükemmel bir işçilik çıkarttı.</p><p>bizde aynı uygulamayı yapıyoruz ama arkadaşım nedense taban gübresi kullanmamış, o yüzden taban gübre eksikliğini sülfat ile karşılamak istedi, ben kendi yerlerimde 20-20, üre, 33lük kullanıyorum.</p><p>sağol topram, evet tarla E5 karayoluna 0 yeni hotel ile otoban bağlantı yolunu arasında kalıyor, 180 dekar.</p><p>sağol Yakup abi, evet dekara 20 kg kullandık, taban gübresi yok.</p><p>sağol ÖmerFaruk, sanırım ilk üst gübreyi arkadaşın tarlasına biz attık, darısı tüm üyelerimizin başına.</p><p>sağol Ufuk hocam, ben arkaşın tarlasında biraz özlem giderdim.</p><p>Soğuk ve rüzgarsız havayı iyi değerlerdirdik.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bartu, post: 911915, member: 18947"] [b]Ynt: Tümosan 82-80 ile Gübre Atımı[/b] sağol Muhammet, teşekkür ederim. sağol Mehmet abi, sülfat tonunu tarım krediden 650 tl ye aldı arkadaş. Ağırlıkları2 yıl önce Konya fuarına gittiğimizde hurdacılar sanayi sitesinde bir dükkanda gördük 1 er tane tümosana 1er taneda MF 5455 eyaptırdık, sorunsuz kullanıyor arkadaşlar. çamurluk üstü lambalar çok kullanışlı özellikle gece tarla işlerinde iz gitmede mükemmel faydası var. sağol Erkan, Tümosan da lambalar ve ağırlıklar full. Alper güreşlere hazırlamadık ama maşalla 175 kg ağırlığa sahip kilolrındanda pek şikayetçi değil, taban gübresi kullanmadığı için bir an önce sülfatı atması gerekti havalarında soğuk gitmesi işini dahada kolaylaştırdı, rüzgarın olmaması ve don olması mükemmel bir işçilik çıkarttı. bizde aynı uygulamayı yapıyoruz ama arkadaşım nedense taban gübresi kullanmamış, o yüzden taban gübre eksikliğini sülfat ile karşılamak istedi, ben kendi yerlerimde 20-20, üre, 33lük kullanıyorum. sağol topram, evet tarla E5 karayoluna 0 yeni hotel ile otoban bağlantı yolunu arasında kalıyor, 180 dekar. sağol Yakup abi, evet dekara 20 kg kullandık, taban gübresi yok. sağol ÖmerFaruk, sanırım ilk üst gübreyi arkadaşın tarlasına biz attık, darısı tüm üyelerimizin başına. sağol Ufuk hocam, ben arkaşın tarlasında biraz özlem giderdim. Soğuk ve rüzgarsız havayı iyi değerlerdirdik. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Fotoğraflar (Çekimler)
Tümosan 82-80 ile Gübre Atımı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt