PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Fotoğraflar (Çekimler)
TÜMOSAN MAXİMA' nın detaylı Fotoğrafları.-- EMİN ÜNAL -- (Adana Tarım fuarı)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="jrkeag" data-source="post: 771043" data-attributes="member: 9329"><p><strong>Ynt: TÜMOSAN MAXİMA' nın detaylı Fotoğrafları.-- EMİN ÜNAL -- (Adana Tarım fuarı)</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar Birçok soru var cevaplayacak olursak 9115(115)te malesef ki yine levyeli 24+12 seçenekli Power Shift şanzuman mevcuttur.(Tahminen italyan carraro şanzuman olabilir).Motoru yine 4silindirli bildiğimiz tümosan motorudur 8valftir 6adet hidrolik güç çıkışlarına sahiptir.9125(125hp)modeline bakacak olursak bu modelde power shuttle olacak 24+24 vites seçenekleri Türkiyenin ilk 16walfli motoruna sahiptir.İç konforuna gelecek olursak direksiyon göstergelerle bir bütün halinde ayarlanabileceğini düşünüyorum,hostes koltuğundan tutunda dokunmatik panele kadar güzel donanımlı olacağı söyleniyor(içindeki koltuk bile 1500tl değerinde)bence büyük eksiklerden bitanesi kuyruk miline 1000d/d eklememesidir onun haricinde Türkiye için dört dörtlük bir makina çıkacağını umuyor hepimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jrkeag, post: 771043, member: 9329"] [b]Ynt: TÜMOSAN MAXİMA' nın detaylı Fotoğrafları.-- EMİN ÜNAL -- (Adana Tarım fuarı)[/b] Arkadaşlar Birçok soru var cevaplayacak olursak 9115(115)te malesef ki yine levyeli 24+12 seçenekli Power Shift şanzuman mevcuttur.(Tahminen italyan carraro şanzuman olabilir).Motoru yine 4silindirli bildiğimiz tümosan motorudur 8valftir 6adet hidrolik güç çıkışlarına sahiptir.9125(125hp)modeline bakacak olursak bu modelde power shuttle olacak 24+24 vites seçenekleri Türkiyenin ilk 16walfli motoruna sahiptir.İç konforuna gelecek olursak direksiyon göstergelerle bir bütün halinde ayarlanabileceğini düşünüyorum,hostes koltuğundan tutunda dokunmatik panele kadar güzel donanımlı olacağı söyleniyor(içindeki koltuk bile 1500tl değerinde)bence büyük eksiklerden bitanesi kuyruk miline 1000d/d eklememesidir onun haricinde Türkiye için dört dörtlük bir makina çıkacağını umuyor hepimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Fotoğraflar (Çekimler)
TÜMOSAN MAXİMA' nın detaylı Fotoğrafları.-- EMİN ÜNAL -- (Adana Tarım fuarı)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt