TÜMOSAN ROLENTİDE (ÖYLEBÖYLE DİYENLER İÇİN)

Ynt: TÜMOSAN ROLENTİDE (ÖYLEBÖYLE DİYENLER İÇİN)

eline sağlık 12+12 nın de farkı vardır

sol kolda ki mandal düşmüş galiba abi

fırtınasız denizde herkes kaptan tabii yürüü helal bee grin-*-s HİDROLİĞİ SONUNA KADAR 2 KOLUDA İNDİR EN SONA DAYANSIN HİDROLİĞİ KALDIRMADAN BASSSIYORUM DEDİĞİN ŞEYE BAS VE MOTORU STOP ET EL FRENİNİ ÇEK. 5Lİ 14 NUMARA PULLUKLA SONUNA KADAR İNMİŞ ŞEKİLDE 5 LİNİN ARKASINA HALAT İLE SENİN SENİN tümosana BAĞLIYALIM VEDE MASSEY FERGUSON 3.105D ÇALIŞTIRALIM VE ROLANT NEYMİŞ VE MOTOR KİMMİŞ GÖRELİM DERİM BEN anlş-*s *098*- İYİ OLAN KAZANSIN :8 ok-*-s aly-*-s sop-*-sa alk-*s slk-*-s

maşallah güzel çekiyor bizde sürümlere başlayalım bi deneyeyim bakayım çekecekmi rölantide ;)

atom karınca link=topic=41861.msg378898#msg378898 date=1302697905' Alıntı:
fırtınasız denizde herkes kaptan tabii yürüü helal bee grin-*-s HİDROLİĞİ SONUNA KADAR 2 KOLUDA İNDİR EN SONA DAYANSIN HİDROLİĞİ KALDIRMADAN BASSSIYORUM DEDİĞİN ŞEYE BAS VE MOTORU STOP ET EL FRENİNİ ÇEK. 5Lİ 14 NUMARA PULLUKLA SONUNA KADAR İNMİŞ ŞEKİLDE 5 LİNİN ARKASINA HALAT İLE SENİN SENİN tümosana BAĞLIYALIM VEDE MASSEY FERGUSON 3.105D ÇALIŞTIRALIM VE ROLANT NEYMİŞ VE MOTOR KİMMİŞ GÖRELİM DERİM BEN anlş-*s *098*- İYİ OLAN KAZANSIN :8 ok-*-s aly-*-s sop-*-sa alk-*s slk-*-s
topram sen fazla uçmuşsun yav

samı abı sen boyle seylere takma kafanı ... bızım oralarda ' ' ' öv başkasınınkini , kullan kendikini ' ' derler .. erkunt guzel traktor uretenlerın elıne koluna saglık de ama sen tumosanından vazgecme :) paylasım ıcın tesekkurler ... bırde bır sey soracam .. normalde gıttıgın vıtesle mı cektırıyorsun rolantıde yoksa vıtes dusuyor musun rolantıde cekmesı ıcın ?