Tumosan-Şanzıman Üretti

Jd yi tümosan bayisinden almıştım. O zaman bana tümpsan al diye çok ısrar etmişti hatta eve getirip indirdi geri yüklettirmiştim. Getirdiği 65 lik klasik kaportaydı ve şanzumanı tümosanın krndisinin ürettiğini söylemişti. Carraro şanzumanda sorun vardı kendimiz üretip bu sorundan kurtulduk gibi bişeyler söyledi yalan mı söylemiş acaba

Maşallah, Allah daha başarılı etsin. Kurulduğu zamandan itibaren aktif olarak çalıştırılsaydı, bugün Avrupa'yla yarışır hale gelirdi.
Temennim, inşallah daha ileri seviyelere gelir ve ağır sanayi konusunda Tümosan'ın kurucusu merhum Erbakan Hoca'nın hayallerini gerçekleştirirler.

Jd yi tümosan bayisinden almıştım. O zaman bana tümpsan al diye çok ısrar etmişti hatta eve getirip indirdi geri yüklettirmiştim. Getirdiği 65 lik klasik kaportaydı ve şanzumanı tümosanın krndisinin ürettiğini söylemişti. Carraro şanzumanda sorun vardı kendimiz üretip bu sorundan kurtulduk gibi bişeyler söyledi yalan mı söylemiş acaba
Traktör şanzımanı değil askeri şanzıman üretmiş traktör şanzımanını senelerdir yapıyor zaten