PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tümosanın bir newhollandı yolda ezmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci80" data-source="post: 795755" data-attributes="member: 42260"><p><strong>Ynt: tümosanın bir newhollandı yolda ezmesi</strong></p><p></p><p>Tümosan ciğerli motor tamam anladık...Onun üstüne tanımam falan yazmışlar.</p><p>Geçen yaz arkadaşlarımın tarlalarını sürmeye gittik.4 traktör ile sürüm yaptık.</p><p></p><p>Traktörler ; Valtra A85 , New Holland TD85D New Holland Td75d (2 side Bizim) ve Tümosan 9080.</p><p></p><p>Her traktörde 4 lü 12 numara pulluk var hepsi alpler.Akşam 20:30 ta tarlaya girdik.</p><p>Tümosan içlerinde en çok yakandı, gece 12.30-01:00 civarı deposu yarıma düşmüştü.+ Ben Td85d ile II nin III ' ünde 20 gazda sürüm yapıyordum.Tümosan II ' nin II ' si 16 gaz civarında.Tümosan 90 lık olmasına rağmen td85d ' ye yaklaşamıyordu.Ha bide şu var , Valtrayı kıyaslamaya dahi almıyorum.En süratlı giden oydu td85d ' de ona yetişemiyordu.</p><p>Valtraya bende bindim o gece 4L buçuk I ' de gidiyordu 17 gaz civarı.Yani nh ve tümosanın vitese göre söylersek 2 ' nin 4 ' üne falan denk geliyor...</p><p>Yani söyleyeceğim, tümosan o kadar abartılacak traktör değil.Sitede beni herkes biliyor malımı asla övmem özelliklede nh ' yi. Ama şu da bir gerçek o gece performans bakımından sıralayacak olursak ;</p><p>1.VALTRA a85</p><p>2.New Holland TD85d</p><p>3.Tümosan 9080</p><p>4.New Holland td75d</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci80, post: 795755, member: 42260"] [b]Ynt: tümosanın bir newhollandı yolda ezmesi[/b] Tümosan ciğerli motor tamam anladık...Onun üstüne tanımam falan yazmışlar. Geçen yaz arkadaşlarımın tarlalarını sürmeye gittik.4 traktör ile sürüm yaptık. Traktörler ; Valtra A85 , New Holland TD85D New Holland Td75d (2 side Bizim) ve Tümosan 9080. Her traktörde 4 lü 12 numara pulluk var hepsi alpler.Akşam 20:30 ta tarlaya girdik. Tümosan içlerinde en çok yakandı, gece 12.30-01:00 civarı deposu yarıma düşmüştü.+ Ben Td85d ile II nin III ' ünde 20 gazda sürüm yapıyordum.Tümosan II ' nin II ' si 16 gaz civarında.Tümosan 90 lık olmasına rağmen td85d ' ye yaklaşamıyordu.Ha bide şu var , Valtrayı kıyaslamaya dahi almıyorum.En süratlı giden oydu td85d ' de ona yetişemiyordu. Valtraya bende bindim o gece 4L buçuk I ' de gidiyordu 17 gaz civarı.Yani nh ve tümosanın vitese göre söylersek 2 ' nin 4 ' üne falan denk geliyor... Yani söyleyeceğim, tümosan o kadar abartılacak traktör değil.Sitede beni herkes biliyor malımı asla övmem özelliklede nh ' yi. Ama şu da bir gerçek o gece performans bakımından sıralayacak olursak ; 1.VALTRA a85 2.New Holland TD85d 3.Tümosan 9080 4.New Holland td75d [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tümosanın bir newhollandı yolda ezmesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt