PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tümosanın bir newhollandı yolda ezmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ÜNSALDI" data-source="post: 795794" data-attributes="member: 22803"><p><strong>Ynt: tümosanın bir newhollandı yolda ezmesi</strong></p><p></p><p></p><p>90lık tümosanın 4-12 pullukla 2nin 2siyle gitmesi ve en çok mazotu yakması hayret verici bişey. Bence o motora baktırın onda bir şey vardr.. Ben şimdi nh tümo kıyaslaması yapmayacam nh kalite ve konfor olarak tümodan üstün olabilir onada bi lafım yok zaten.</p><p></p><p>Ben 8195 tümoya 5-14 lü ağır malzeme pulluk atıyorum 2-nin 3üyle gayet rahat çekiyor. Ama 2- 4 ünde zorlama yapıyor. Yakıta gelince boşta mazotu su gibi içiyor ona lafım yok. Ama çiftte pulluğu denemek için motoruda zorlamamıza rağmen 1.6 litre mazot yaktı 1000 m2 ye. Bende malımı gereksiz yere övmem sonuçta fabirkasına ortak değilim, hoşuma gitmeyen yönleride yok mu, elbet var. Ama bence bi yanlışın var bu konuda yada pulluk ufak geldi o tümoya.. Bu arada videosu var çiftin inanmayan varsa yüklemeye çalışabilrim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÜNSALDI, post: 795794, member: 22803"] [b]Ynt: tümosanın bir newhollandı yolda ezmesi[/b] 90lık tümosanın 4-12 pullukla 2nin 2siyle gitmesi ve en çok mazotu yakması hayret verici bişey. Bence o motora baktırın onda bir şey vardr.. Ben şimdi nh tümo kıyaslaması yapmayacam nh kalite ve konfor olarak tümodan üstün olabilir onada bi lafım yok zaten. Ben 8195 tümoya 5-14 lü ağır malzeme pulluk atıyorum 2-nin 3üyle gayet rahat çekiyor. Ama 2- 4 ünde zorlama yapıyor. Yakıta gelince boşta mazotu su gibi içiyor ona lafım yok. Ama çiftte pulluğu denemek için motoruda zorlamamıza rağmen 1.6 litre mazot yaktı 1000 m2 ye. Bende malımı gereksiz yere övmem sonuçta fabirkasına ortak değilim, hoşuma gitmeyen yönleride yok mu, elbet var. Ama bence bi yanlışın var bu konuda yada pulluk ufak geldi o tümoya.. Bu arada videosu var çiftin inanmayan varsa yüklemeye çalışabilrim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tümosanın bir newhollandı yolda ezmesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt