PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tümosanın bir newhollandı yolda ezmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="gorus" data-source="post: 796168" data-attributes="member: 53196"><p><strong>Ynt: tümosanın bir newhollandı yolda ezmesi</strong></p><p></p><p>ben eski üye değilim yeni bir üyeyim olsamda söylerim çağrı kardeşim; madem burada çifçiligin eksikleri gedikleri görüş alışverişi dahilinde, kardeşlerim birbirlerine yardımcı oluyor hele traktör üzerine ve ismine açılmış bir site benim bunu sormam normal dediğim gibi yeni üyeyim benim ençok dikkatimi çeken unsurlardan birisi idi gerçek hayatta tümonun o farkı ayrıca 87 denn beri türk fıat üzerinde iş yapıyoruz aklım erdi erelide o direksiyon üzerindeyim zaman geldi newholland oldu onuda aldık ben malımı kötülemek niyetinde değilim newholland kullanıcıları buna alınmasınlar sadece bi bilgisi olan varmı diye bu konuyu açtım traktörün cerleri diferansiyeli korur sizin deyiinizle arkayı nh fıat ondan arka dağıtmaz darbe emici misali aynı andada motorun tam günücünü tekerlere giderken birazını emer bundan bayılıyor aktarım organı çogalınca sizden farklı görüşlermi gelir diye baktım ama başka yönlere kaymaya başladı konu HİÇBİŞEY İÇİN OLMASADA O MASMAVİ GÖRÜNÜŞÜNE KİBAR BURNUNA HELE ÇALIŞIRKEN YAGMUR YAGINCAKİ RENK TONUNA YANINA ÇEKİNCE BÜYÜGÜ DAHİ OLSA ÇOGU MARKAYI SÖNÜK BIRAKIŞI İÇİN YENE NEWHOLLAND ALIRDIM MEMNUNUM ŞÜKÜR elimizdekilerin kıymetini bilelim biz daha yukarıları gözlerken allah herkese bol bol versin ama bitanede ben alsam diye çabalayan arkadaşlarımız var allah herkesin emegini yağlı etsin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gorus, post: 796168, member: 53196"] [b]Ynt: tümosanın bir newhollandı yolda ezmesi[/b] ben eski üye değilim yeni bir üyeyim olsamda söylerim çağrı kardeşim; madem burada çifçiligin eksikleri gedikleri görüş alışverişi dahilinde, kardeşlerim birbirlerine yardımcı oluyor hele traktör üzerine ve ismine açılmış bir site benim bunu sormam normal dediğim gibi yeni üyeyim benim ençok dikkatimi çeken unsurlardan birisi idi gerçek hayatta tümonun o farkı ayrıca 87 denn beri türk fıat üzerinde iş yapıyoruz aklım erdi erelide o direksiyon üzerindeyim zaman geldi newholland oldu onuda aldık ben malımı kötülemek niyetinde değilim newholland kullanıcıları buna alınmasınlar sadece bi bilgisi olan varmı diye bu konuyu açtım traktörün cerleri diferansiyeli korur sizin deyiinizle arkayı nh fıat ondan arka dağıtmaz darbe emici misali aynı andada motorun tam günücünü tekerlere giderken birazını emer bundan bayılıyor aktarım organı çogalınca sizden farklı görüşlermi gelir diye baktım ama başka yönlere kaymaya başladı konu HİÇBİŞEY İÇİN OLMASADA O MASMAVİ GÖRÜNÜŞÜNE KİBAR BURNUNA HELE ÇALIŞIRKEN YAGMUR YAGINCAKİ RENK TONUNA YANINA ÇEKİNCE BÜYÜGÜ DAHİ OLSA ÇOGU MARKAYI SÖNÜK BIRAKIŞI İÇİN YENE NEWHOLLAND ALIRDIM MEMNUNUM ŞÜKÜR elimizdekilerin kıymetini bilelim biz daha yukarıları gözlerken allah herkese bol bol versin ama bitanede ben alsam diye çabalayan arkadaşlarımız var allah herkesin emegini yağlı etsin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tümosanın bir newhollandı yolda ezmesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt