PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tümosanın bir newhollandı yolda ezmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Black.Boyss.37" data-source="post: 933798" data-attributes="member: 19401"><p><strong>Ynt: tümosanın bir newhollandı yolda ezmesi</strong></p><p></p><p>Onuda idda ediyorum kardesim bende bundan önce 60 56 98 vardi onu verdim 99 6066 aldim 54c den 5556 dan da az yakiyor sebebi ni kullanan bilir 66 farki. Ben ilk aldigimda deneme amacli yuke kostum minimum 5 maksumum 8,5 ton taş attim depoyu fulledim icinde mozot oldugu icin depo kac litre aldi onu hesaplayamadim fakat 8 sefer gittim geldim 11km gidis 11km gelis ne kadar daha mozot almistir aksam depo sence? Rampasida var duzude cogu zaman tam gaz gittim 3000 deviri geciyor tam gazda ibresi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Black.Boyss.37, post: 933798, member: 19401"] [b]Ynt: tümosanın bir newhollandı yolda ezmesi[/b] Onuda idda ediyorum kardesim bende bundan önce 60 56 98 vardi onu verdim 99 6066 aldim 54c den 5556 dan da az yakiyor sebebi ni kullanan bilir 66 farki. Ben ilk aldigimda deneme amacli yuke kostum minimum 5 maksumum 8,5 ton taş attim depoyu fulledim icinde mozot oldugu icin depo kac litre aldi onu hesaplayamadim fakat 8 sefer gittim geldim 11km gidis 11km gelis ne kadar daha mozot almistir aksam depo sence? Rampasida var duzude cogu zaman tam gaz gittim 3000 deviri geciyor tam gazda ibresi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tümosanın bir newhollandı yolda ezmesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt