!!!Tümosan'ın Gelecekteki Projeleri!!!

Arkadaşlar yolun başında maxima serisi vardı neredeyse bitti sayılır,bu fotoğraflarıda sunum videosundan çektim görüntü kaliteleri bozuk olsada idare edicek konumda.Teleskobik yükleyici-pamuk biçerdöveri ve forklift olmak üzere şuan için bu projeler mevcut ancak bunlardan önce 6 silindirli Fev iş birliğiyle üretilecek olan motor projesi ve savunma sanayi(Tank motoru) ihalesi ön plandadır.Yaklaşık olarak önümüzdeki 10yıl içerisinde çok büyük hareketler bekleniyor... :D

Ynt: !!!Tümosan'ın Gelecekteki Projeleri!!!

Tümosandan yerli biçerdöver bekliyoruz artık , bunu yapabilecek güce erişti tümosan.

ufukk link=topic=70794.msg811626#msg811626 date=1387229226' Alıntı:
Tümosandan yerli biçerdöver bekliyoruz artık , bunu yapabilecek güce erişti tümosan.

aslında tümosan, polonya yada beyaz ruyadaki firmalar gibi, a dan ze ye tarım alet ve makinası üretebilecek güce sahip bence. hem de uygun fiyatlı olur. çiftçi daha kolay edinebilir.

Bencede kendi motorunu kendi üretebilen bir firma için bunlar çocuk oyuncağı,tank ihalesini kazanırsa kendi pompasınıda üretecekmiş bunun yakıta bir etkisi olurmu bilmem...

yapamaya çalışıyor kendini ispatlamaya çalışıyor ama türk üreticileri biraz daha kaliteli ve taklitden kaçınsa çok daha iyi yerlere gelcek

Maximaya döner artık nerdeyse 3 sene oldu 2 ay önce cıktı maxima cıktı ama içini göremedik daha neyse bunlarıda 15 sene sonra görürüz inşallah :D

Maximanın iç hazırlıkları bitmemiş oyüzden gösterilmiyor yılbaşından sonra tüm bayilerde olur artık

ufukk link=topic=70794.msg811626#msg811626 date=1387229226' Alıntı:
Hububat en yaygın olan ve en pahalı makinelerden biri biçerdöver. vatana millete en hayırlısı biçer döver.

Kızacaksınız yorumuma ama maxima dan sonra tümosanın ben pek birşey yapacağına yaptığınıda zamanında sunacağına inanmıyorum...

Bi ara lpg ile çalışan traktör vardı şimdi ismi bile geçmiyor evet pamuk toplama makinası çalışması yapıldığını duydum ama çalışmaların çok yavaş ilerlediğini düşünüyorum.Burda çok iyi bir ar-ge çalışması olması gerekiyor, tabi ar-ge ye gereken önem veriliyormu pek zannetmiyorum??Hayırlısı gelecekteki on yıllar için bi ümit ışığı

Maxima 3 - 4 yılda gelemedi ama hayırlısı inşaallah sonuçta Konyalı iscim kazanacak

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt