PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Türk Uncusu Rusya'ya kaçar mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci87" data-source="post: 1431783" data-attributes="member: 90649"><p>Eduard Zernin Rusya Tahıl İhracatçıları Birliği Başkanı:</p><p></p><p>“Bu zamana kadar tahıl işleme ile hiç ilgilenmemiştik ancak şimdi bunun vakti geldi. Rus hükümeti, ham maddeyi ihraç etmek yerine yüksek katma değere sahip ürünlerin yurt dışına satılması gerektiğini sürekli tekrarlıyor. Tahıl ihracatına yönelik kısıtlamalar sona erse bile un ve diğer katma değerli ürünlerin elde edilmesine yönelik önlemler alınacaktır. Ben de Türk değirmencilere Rusya’ya yatırım yapma fırsatlarını dikkatli bir şekilde araştırmalarını tavsiye ediyorum. İleride, rekabet gücünü kaybetmemeleri adına bu çok önemli olabilir.”</p><p></p><p><strong>Türk Un sanayisi buğdayı bizden alıyordu un makarna yapıyordu, Artık Türklere buğdayımızı vermeyeceğiz, Ruslar Un üretecek. Türk Un sanayicileri batmak istemiyorsa fabrikalarını Rusya'ya taşısınlar. Anlamında çağrı yapmışlar.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci87, post: 1431783, member: 90649"] Eduard Zernin Rusya Tahıl İhracatçıları Birliği Başkanı: “Bu zamana kadar tahıl işleme ile hiç ilgilenmemiştik ancak şimdi bunun vakti geldi. Rus hükümeti, ham maddeyi ihraç etmek yerine yüksek katma değere sahip ürünlerin yurt dışına satılması gerektiğini sürekli tekrarlıyor. Tahıl ihracatına yönelik kısıtlamalar sona erse bile un ve diğer katma değerli ürünlerin elde edilmesine yönelik önlemler alınacaktır. Ben de Türk değirmencilere Rusya’ya yatırım yapma fırsatlarını dikkatli bir şekilde araştırmalarını tavsiye ediyorum. İleride, rekabet gücünü kaybetmemeleri adına bu çok önemli olabilir.” [B]Türk Un sanayisi buğdayı bizden alıyordu un makarna yapıyordu, Artık Türklere buğdayımızı vermeyeceğiz, Ruslar Un üretecek. Türk Un sanayicileri batmak istemiyorsa fabrikalarını Rusya'ya taşısınlar. Anlamında çağrı yapmışlar.[/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Türk Uncusu Rusya'ya kaçar mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt