PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Turkiye de tarim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Cengizhan-KILIÇ" data-source="post: 1287488" data-attributes="member: 77710"><p>Üretmeyen toplumlar köle olmaya mahkumdur her zaman ülkemiz maalesef vergilerle geçinmeye çalışan bir ülke olduğu için ve yönetenlerin bilinçsiz tutum ve davranışlarından dolayı bu hale geldi etrafa bakıyorum her yere cami yapılıyor ama giden yok bu camilere iş imkanı sağlayacak şeyler yapılsa istihdam sağlansa daha güzel olmazmi olur ülkeye turist gelmez oldu şu son 5-6 senedir döviz girmiyor tarım ürünleri ithal ediliyor halen vatandaş açlıktan kırılırken siyasiler ve onun yancilari zevki sefa içinde yaşıyorlar din üzerinden milleti saf yerine koyup yapacağını yapıyor alayı da koskoca amerikaya kafa tutuyor adam onların doları varsa bizim Allahımız var diye millet de gaza gelip gidiyor pesinden Allahın verdiği aklı kullanmayınca Allah seni niye kurtarsın kardeşim hollanda ufacık bir yer lale sektöründe 1. Süt ürünleri desen öyle daf markası hollandanin tır yapıp satıyor adamlar dünyaya bide bizim koca ülkeye bak 1 tane düzgün üretim yok kendi markası yok ancak dışarda üretilmiş ürünleri alıp burda montaj yapıyorlar bu üretim yapmak değildir hazır malzemeyi alıp birleştirmek adam fabrikada çalışıyor 20 senedir 4 bin lira alıyor ayda ömrünü vermiş adam 4 bin lira için bu adam ne alacak işin sonunda emekli ikramiyesini alır ev alır bir de araba baska bisey alamaz bir omur bunlara calismis olur milletkmizin ufku daraldi iyice biraz ileri goruslu olanlar da kacip gidiyor yurt disina zaten direk</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cengizhan-KILIÇ, post: 1287488, member: 77710"] Üretmeyen toplumlar köle olmaya mahkumdur her zaman ülkemiz maalesef vergilerle geçinmeye çalışan bir ülke olduğu için ve yönetenlerin bilinçsiz tutum ve davranışlarından dolayı bu hale geldi etrafa bakıyorum her yere cami yapılıyor ama giden yok bu camilere iş imkanı sağlayacak şeyler yapılsa istihdam sağlansa daha güzel olmazmi olur ülkeye turist gelmez oldu şu son 5-6 senedir döviz girmiyor tarım ürünleri ithal ediliyor halen vatandaş açlıktan kırılırken siyasiler ve onun yancilari zevki sefa içinde yaşıyorlar din üzerinden milleti saf yerine koyup yapacağını yapıyor alayı da koskoca amerikaya kafa tutuyor adam onların doları varsa bizim Allahımız var diye millet de gaza gelip gidiyor pesinden Allahın verdiği aklı kullanmayınca Allah seni niye kurtarsın kardeşim hollanda ufacık bir yer lale sektöründe 1. Süt ürünleri desen öyle daf markası hollandanin tır yapıp satıyor adamlar dünyaya bide bizim koca ülkeye bak 1 tane düzgün üretim yok kendi markası yok ancak dışarda üretilmiş ürünleri alıp burda montaj yapıyorlar bu üretim yapmak değildir hazır malzemeyi alıp birleştirmek adam fabrikada çalışıyor 20 senedir 4 bin lira alıyor ayda ömrünü vermiş adam 4 bin lira için bu adam ne alacak işin sonunda emekli ikramiyesini alır ev alır bir de araba baska bisey alamaz bir omur bunlara calismis olur milletkmizin ufku daraldi iyice biraz ileri goruslu olanlar da kacip gidiyor yurt disina zaten direk [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Turkiye de tarim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt