Millet gulsun eglensin diye bu aciklamalar yapiliyor. Bunlari oku git millet bahcesinde yuvarlan.Yorumsuz ...
Artık diyecek söz bulamıyorum....!
Türkiye Venezüela’da buğday üretecek
Çiftçi sürekli artan girdiler karşısında buğday alım fiyatlarının yetersiz kalmasından dert yanarken ve Türkiye'de buğday üretimi ciddi şekilde azalırken, Tarım Bakanı Vahit Kirişçi, Venezüela’da buğday üretimine başlayacaklarını anlattı.
Üzerine para almana gerek yok çay ve topkek bedava diyorlardı o bile yalannMillet gulsun eglensin diye bu aciklamalar yapiliyor. Bunlari oku git millet bahcesinde yuvarlan.
Sen git iyice yuvarlan cay ve topkek verirler ama once burada trolluk yapman lazimÜzerine para almana gerek yok çay ve topkek bedava diyorlardı o bile yalann
Bı dakika bana trolmu dedin ironimi yaptın tam anlayamadımSen git iyice yuvarlan cay ve topkek verirler ama once burada trolluk yapman lazim![]()
Size trol demek icin aklimi peynir ekmekle yemem lazim.Bı dakika bana trolmu dedin ironimi yaptın tam anlayamadım
Aman hocam beni mevsimlik trollerle karıştırmayın ben doğru neyse onu paylaşırım mazotun 30 TL olduğu ülkede çiftçilik yapacak varsa buyursun yapsın helal olsun valla ama uzaya sert iniş yapacağız ve bu ahlaksizlarSize trol demek icin aklimi peynir ekmekle yemem lazim.
Abi üretim yetersiz enflayonun sebebi arzın talepleri karşılayamamasıdırmazot, 3 vakte kadar, çok yakında 6 tl (altı lira) olur...
inanmadınız mı?
demekki tarih ileri...
fiyat ileri...
asgari ücret, 15 000 lira...
va mı, başka çare...
asgari ücret artarsa, enfilasyon artarmış...
devalüasyon olurmuş...
asgari ücret, ocaktan beri artmadı...
sadece, enfilasyon arttı...
kur arttı...
demek ki bunlar arasında bir bağlantı yok...