PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Türkiye'de Üretilen Balya,Yem Karma,Silaj Makinelerinin Parçaları Başka Ülkeden Mi Geliyor Yoksa Türkiye'de Mi Üretiliyor Birde Pahalanmasının Sebebi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1287029" data-attributes="member: 25443"><p>Her şey iyi kötü yürüyor gel gelelim bu para işleri çok kötü</p><p>Ben dedem ile yaşadım babam ile hala çalışıyorum</p><p>Makine ekipman alimi konusunda büyüklere anlatirken hep zorlandım alma oğlum borçlanma sakın biraz gayretlen sabret dediler</p><p>Babam hiç sevmedi modern isletmeleri hazır yemlemeyi hiç anlatamam yürümez dedi hazır bakmak olmaz dedi</p><p>Al sopayı otlat hayvanıni doyur meracilik gibi yok dedi</p><p>Şimdi bakiyorum modern işletmeler gercekten zora gidiyor</p><p>Ama kendi bölgenin potansiyeline göre doğru hayvancılık seçimi olsa gerekirse büyük baş uygunsa küçük baş yada tavuk yada arı fazla masrafa girmeden dogrusu bu</p><p>Yok daha baslamadan bir sürü yatırım bir sürü ekipman hemde hiç uygun olmayan bir bölgede yanlış üstüne yanlış</p><p>Makine ekipman üreticilerinin hepsi değilde bazıları çok fırsatçı</p><p>Yem karmanin çoğu akşamı yerli bazi markalar İtalyan sanziman kullanıyor benimki komple yerli ankara yapısı sanziman</p><p>Ama yukarıda dediğim gibi para işleri ekonomi işleri başka</p><p>Herkes beceremiyor </p><p>Biraz sabırlı olmak lazim biraz çile çekmek lazim bulaşmamak almamak bir alternatif yol bulmak en iyisi bu zamanda , verim olarak modern makine ile 10 vercekse makinesiz 5 versin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1287029, member: 25443"] Her şey iyi kötü yürüyor gel gelelim bu para işleri çok kötü Ben dedem ile yaşadım babam ile hala çalışıyorum Makine ekipman alimi konusunda büyüklere anlatirken hep zorlandım alma oğlum borçlanma sakın biraz gayretlen sabret dediler Babam hiç sevmedi modern isletmeleri hazır yemlemeyi hiç anlatamam yürümez dedi hazır bakmak olmaz dedi Al sopayı otlat hayvanıni doyur meracilik gibi yok dedi Şimdi bakiyorum modern işletmeler gercekten zora gidiyor Ama kendi bölgenin potansiyeline göre doğru hayvancılık seçimi olsa gerekirse büyük baş uygunsa küçük baş yada tavuk yada arı fazla masrafa girmeden dogrusu bu Yok daha baslamadan bir sürü yatırım bir sürü ekipman hemde hiç uygun olmayan bir bölgede yanlış üstüne yanlış Makine ekipman üreticilerinin hepsi değilde bazıları çok fırsatçı Yem karmanin çoğu akşamı yerli bazi markalar İtalyan sanziman kullanıyor benimki komple yerli ankara yapısı sanziman Ama yukarıda dediğim gibi para işleri ekonomi işleri başka Herkes beceremiyor Biraz sabırlı olmak lazim biraz çile çekmek lazim bulaşmamak almamak bir alternatif yol bulmak en iyisi bu zamanda , verim olarak modern makine ile 10 vercekse makinesiz 5 versin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Türkiye'de Üretilen Balya,Yem Karma,Silaj Makinelerinin Parçaları Başka Ülkeden Mi Geliyor Yoksa Türkiye'de Mi Üretiliyor Birde Pahalanmasının Sebebi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt