PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Tarım Teknolojileri
Türkiye'nin Traktörlerine Dişli Üreten Bir Fabrika (G-)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1296915" data-attributes="member: 25349"><p>Haklısınız.Rami'de bile 3 tane söylediğiniz tipte üretici var.Ama Çerkezköy deki Akcan dişli Almanya,İtalya,Fransa,ABD,İngiltere'ye dişli satıyor.Biz de oradan gelenleri ithal traktör diye havaya çıkarıyoruz.İçlerinde belki kendi dişlilerimiz dönüyor.Kendi standartlarına uygun üretim yapılmasa adamlar parça kırdırıp mallarını rezil eder mi?Yukardaki fabrikanın Deutz Fahr ve John Deere'a parça yaptığını yazmayı unutmuşum. İş çelikte başlıyor.Çeliğin içindeki karbon ve diğer mineraller standart değilse siz istediğiniz kadar kaliteli ve hassas işleyin ,maç baştan kaybedilmiştir.Ancak bütün maddelerinde bir dayanma değeri var.Traktör çekiştirmesinde öne doğru zorlayan bir traktör diğeri tarafından geriye sürüklenirse en kalitelisi bile olsa dişliler nereye kadar dayanabilir? Ben Dilovası'n da F35 projesine kalıp yapan bir işyerini gördükten sonra Ferrari'nin içinde Türk dişlisi var deseler yadırgamam.Dişli deyip geçmeyelim,herkes Perkins'ten motor alıp traktör yapıyor,aynı motor gücünde çekişleri aynı mı? Püf noktası motorla dönen tekerler arasındaki dişlilerde.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1296915, member: 25349"] Haklısınız.Rami'de bile 3 tane söylediğiniz tipte üretici var.Ama Çerkezköy deki Akcan dişli Almanya,İtalya,Fransa,ABD,İngiltere'ye dişli satıyor.Biz de oradan gelenleri ithal traktör diye havaya çıkarıyoruz.İçlerinde belki kendi dişlilerimiz dönüyor.Kendi standartlarına uygun üretim yapılmasa adamlar parça kırdırıp mallarını rezil eder mi?Yukardaki fabrikanın Deutz Fahr ve John Deere'a parça yaptığını yazmayı unutmuşum. İş çelikte başlıyor.Çeliğin içindeki karbon ve diğer mineraller standart değilse siz istediğiniz kadar kaliteli ve hassas işleyin ,maç baştan kaybedilmiştir.Ancak bütün maddelerinde bir dayanma değeri var.Traktör çekiştirmesinde öne doğru zorlayan bir traktör diğeri tarafından geriye sürüklenirse en kalitelisi bile olsa dişliler nereye kadar dayanabilir? Ben Dilovası'n da F35 projesine kalıp yapan bir işyerini gördükten sonra Ferrari'nin içinde Türk dişlisi var deseler yadırgamam.Dişli deyip geçmeyelim,herkes Perkins'ten motor alıp traktör yapıyor,aynı motor gücünde çekişleri aynı mı? Püf noktası motorla dönen tekerler arasındaki dişlilerde. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Tarım Teknolojileri
Türkiye'nin Traktörlerine Dişli Üreten Bir Fabrika (G-)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt