PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Tarım Teknolojileri
Türkiye'nin Traktörlerine Dişli Üreten Bir Fabrika (G-)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Çılgın filazof" data-source="post: 1359120" data-attributes="member: 89232"><p>Öncelikte şu nu şöyleyeyim ne kadar kaliteli çelik kullanılırsa kullanılsın iş ışıl işlemde bitiyor yani halk arasında su verme olarak biliyoruz. Birde malesef ülkemizde çoğunluk olarak düşük karbonlu yani daha az sertleşebilen çelikler üretiliyor. Yüksek karbonlu ve yüksek alaşımlı çelik üreten firmalarda var ama bu çeliklerin çoğunu yabancı firmalar adına üretip ihrac ettikleri bir gerçek. Ben hobi olarak bıçakçılıkla uğraşıyorum ve gerçekten ülkemizde bir çok çeliği bulmak çok zor yani demek istediğim kalite en baştan en sona kadar bir sıtandart olmalı inşallah böyle işletmelerin sayısı dahada artar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çılgın filazof, post: 1359120, member: 89232"] Öncelikte şu nu şöyleyeyim ne kadar kaliteli çelik kullanılırsa kullanılsın iş ışıl işlemde bitiyor yani halk arasında su verme olarak biliyoruz. Birde malesef ülkemizde çoğunluk olarak düşük karbonlu yani daha az sertleşebilen çelikler üretiliyor. Yüksek karbonlu ve yüksek alaşımlı çelik üreten firmalarda var ama bu çeliklerin çoğunu yabancı firmalar adına üretip ihrac ettikleri bir gerçek. Ben hobi olarak bıçakçılıkla uğraşıyorum ve gerçekten ülkemizde bir çok çeliği bulmak çok zor yani demek istediğim kalite en baştan en sona kadar bir sıtandart olmalı inşallah böyle işletmelerin sayısı dahada artar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Tarım Teknolojileri
Türkiye'nin Traktörlerine Dişli Üreten Bir Fabrika (G-)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt