PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ufak ve şekilsiz tarla için 4x4 mü 4x2 mi toplam 100 dönüm
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İbrahim_78" data-source="post: 1411310" data-attributes="member: 93912"><p>Selamın aleyküm abilerim ve kardeşlerim, bu süreçte olumlu veya olumsuz tüm yorum yapan çifti veya bu işe merak yapmış arkadaşlarım, sağolun varolun. </p><p>Her şeyde olduğu gibi bu traktör işininde de bu işin sonu yokmuş, onu bir kez daha anladım.</p><p>55 beygir 65 olsun bari çift çeker olsun çift çeker 65 olacağına 75 beygir tek çeker olsun sonra kabin için çok ta fark yokmuş bari kabinli olsun bu kadar para verince bari kliması , şatıllı olsun , hidroliği biraz daha kuvvetli olsun bi beş beygir daha fazla bi 5 yaş daha genç derken nerelerden nerelere geliyor </p><p>Evet para kolay kazanılmıyor iyi hesap yapmak gerekiyor, bu kadar para veripte 5-10 sene sonra bir antika sahibi mi oluruz Fiat 640 için söylüyorum, yoksa üstüne bi otuz daha koyup tt55 4 çeker mi daha mantıklı </p><p>Galiba bu iş için bu şartlarda en mantıklısı traktör almamak, bu işi benim gibi hobi vari görenler için vesselam. </p><p></p><p>Enterle girdik yola atladık forda yokuşta fiata geçtik çamurda 4 çekere sanayide yenisine soğukta kabinliye sıcakta klimalıya tarlada şatıllıya sonunda icra ya….</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İbrahim_78, post: 1411310, member: 93912"] Selamın aleyküm abilerim ve kardeşlerim, bu süreçte olumlu veya olumsuz tüm yorum yapan çifti veya bu işe merak yapmış arkadaşlarım, sağolun varolun. Her şeyde olduğu gibi bu traktör işininde de bu işin sonu yokmuş, onu bir kez daha anladım. 55 beygir 65 olsun bari çift çeker olsun çift çeker 65 olacağına 75 beygir tek çeker olsun sonra kabin için çok ta fark yokmuş bari kabinli olsun bu kadar para verince bari kliması , şatıllı olsun , hidroliği biraz daha kuvvetli olsun bi beş beygir daha fazla bi 5 yaş daha genç derken nerelerden nerelere geliyor Evet para kolay kazanılmıyor iyi hesap yapmak gerekiyor, bu kadar para veripte 5-10 sene sonra bir antika sahibi mi oluruz Fiat 640 için söylüyorum, yoksa üstüne bi otuz daha koyup tt55 4 çeker mi daha mantıklı Galiba bu iş için bu şartlarda en mantıklısı traktör almamak, bu işi benim gibi hobi vari görenler için vesselam. Enterle girdik yola atladık forda yokuşta fiata geçtik çamurda 4 çekere sanayide yenisine soğukta kabinliye sıcakta klimalıya tarlada şatıllıya sonunda icra ya…. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ufak ve şekilsiz tarla için 4x4 mü 4x2 mi toplam 100 dönüm
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt