PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Edebiyat - Şiir
UMUTSUZ KOZA
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="yanigli" data-source="post: 52711" data-attributes="member: 802"><p>Kıyasladığım günlerin arasına yerleştiremedim bugünü. Ne içime sindi yokluğun,ne de sığabildin kabıma...</p><p></p><p>Titrek bir kalple savaşıyorum sabahtan beri, gözümü açtığımda doğumuna sürgün bir güne ilerleyeceğimin</p><p>Farkında değildim oysa...önce ; göz kırpa kırpa, dakikaları koluma takarak yürüdüm günbatımında...ardından boş</p><p>Bir düş çöktü hafızama,teyit ettim ellerini...Sıcaklığına yabancılaşmış birer kadavra olmuştu dudaklarım,geç fark ettim.</p><p></p><p>Kayıp olarak nitelendirmiyorum saflığımı,yarının derdine düşmüş itaatkar bir aşk barındırıyorum ne de olsa... övüncümün saklı tutulan</p><p>yanı rüyalarımla buluştuğumda ise secde ediyor gece soluğuma...Doymuyorum,durmadan dileniyorum aslında...</p><p>Beklenilen tavrın karşı konulmaz mucizesi sayesinde oluşan umudumla ayrı düştüğümüzde, kendimde şahit olduğum acizliğin adını ' ' sen ' ' koydum şimdi...</p><p></p><p>Ne çare, abide bir korun bizden çok uzağa savruluşunu izler oldum... gün be gün tükettiklerimizi biriktirmiştim halbuki duvarlarımda. Bir kıvılcım</p><p>doğdu gidişinle; ben yandım, söz bitti...Sen sandım,gözlerim doldu.</p><p></p><p>Uyandım, farklı şimdi seslenişinin tınısı kulaklarımda. Malubiyeti hazmetmiş yürekte bir çift değnek barınıyor.İhtiyaçlara yüz tutmuş ucu kanlı parmaklarının dokunduğu</p><p>Anların kayıp anahtarlarına muhtaç bir can edasında,bugüne değmeden çarpıyorum dünden yarına...Çünkü bugün, sen yoksun...</p><p></p><p>Yine de çınlasın gittiğin her yerde önsözüm; Çınlasın ki,bensiz yaşamakla bensizliği yaşamayı karıştırma...</p><p></p><p>Gürdal ÇAKIR</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yanigli, post: 52711, member: 802"] Kıyasladığım günlerin arasına yerleştiremedim bugünü. Ne içime sindi yokluğun,ne de sığabildin kabıma... Titrek bir kalple savaşıyorum sabahtan beri, gözümü açtığımda doğumuna sürgün bir güne ilerleyeceğimin Farkında değildim oysa...önce ; göz kırpa kırpa, dakikaları koluma takarak yürüdüm günbatımında...ardından boş Bir düş çöktü hafızama,teyit ettim ellerini...Sıcaklığına yabancılaşmış birer kadavra olmuştu dudaklarım,geç fark ettim. Kayıp olarak nitelendirmiyorum saflığımı,yarının derdine düşmüş itaatkar bir aşk barındırıyorum ne de olsa... övüncümün saklı tutulan yanı rüyalarımla buluştuğumda ise secde ediyor gece soluğuma...Doymuyorum,durmadan dileniyorum aslında... Beklenilen tavrın karşı konulmaz mucizesi sayesinde oluşan umudumla ayrı düştüğümüzde, kendimde şahit olduğum acizliğin adını ' ' sen ' ' koydum şimdi... Ne çare, abide bir korun bizden çok uzağa savruluşunu izler oldum... gün be gün tükettiklerimizi biriktirmiştim halbuki duvarlarımda. Bir kıvılcım doğdu gidişinle; ben yandım, söz bitti...Sen sandım,gözlerim doldu. Uyandım, farklı şimdi seslenişinin tınısı kulaklarımda. Malubiyeti hazmetmiş yürekte bir çift değnek barınıyor.İhtiyaçlara yüz tutmuş ucu kanlı parmaklarının dokunduğu Anların kayıp anahtarlarına muhtaç bir can edasında,bugüne değmeden çarpıyorum dünden yarına...Çünkü bugün, sen yoksun... Yine de çınlasın gittiğin her yerde önsözüm; Çınlasın ki,bensiz yaşamakla bensizliği yaşamayı karıştırma... Gürdal ÇAKIR [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Edebiyat - Şiir
UMUTSUZ KOZA
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt