PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Üniversite bırakılıp çiftçilik yapılır mı ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Çallı" data-source="post: 1318584" data-attributes="member: 83448"><p>Abicim öncelikle eğitim hayatında başarılar dilerim. Üniversite illa meslek için okunmaz. Madem kurulu bir düzen var, okulu bitir yavaştan işlerin başına geç. Bilgi birikimin çoğalır hayata bakış açısı değişir. Bölümün de çok güzel. Üniversite bittiğinde haklısın diyeceksin. Üniversite nin insan a sayamayacağım kadar etkisi var. Nasıl askerden önce ve sonra insanların hayata bakış açısı değişiyor sa üniversite de onun gibi. Pişme evresini tamamla derim. Sadece örnek veriyorum, bir mahsul ekeceksin kulaktan dolma hemen tamam ekeyim bunu dersin, diğer türlü o mahsulü başka ağızdan dinleyip araştırma yapıp daha kontrollü bir şekilde karar verirsin, sadece örnekti. Bilgi birikim herzaman cebinde dursun. Bol şanslar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çallı, post: 1318584, member: 83448"] Abicim öncelikle eğitim hayatında başarılar dilerim. Üniversite illa meslek için okunmaz. Madem kurulu bir düzen var, okulu bitir yavaştan işlerin başına geç. Bilgi birikimin çoğalır hayata bakış açısı değişir. Bölümün de çok güzel. Üniversite bittiğinde haklısın diyeceksin. Üniversite nin insan a sayamayacağım kadar etkisi var. Nasıl askerden önce ve sonra insanların hayata bakış açısı değişiyor sa üniversite de onun gibi. Pişme evresini tamamla derim. Sadece örnek veriyorum, bir mahsul ekeceksin kulaktan dolma hemen tamam ekeyim bunu dersin, diğer türlü o mahsulü başka ağızdan dinleyip araştırma yapıp daha kontrollü bir şekilde karar verirsin, sadece örnekti. Bilgi birikim herzaman cebinde dursun. Bol şanslar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Üniversite bırakılıp çiftçilik yapılır mı ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt