PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Üniversite bırakılıp çiftçilik yapılır mı ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mehmetmanisa" data-source="post: 1319667" data-attributes="member: 77834"><p>Bulunduğun bölümü okuman da sana çok şey katacaktır ancak illa aile işimiz sevdiğim iş ile alakalı dersen ziraat mühendisliği ve benzeri bir bölüm okuyabilirsin. </p><p>Ama muhakkak diğer arkadaşlarımın söylediği gibi üniversite bitir. Bu senin iletişimini , dünya bakışını ve olaylara farklı bakışını geliştirecektir. yabancı dili de kesinlikle ihmal etme çünkü bilgi alışverişini sadece yerli forumlardan değil tüm dünya forumlarından yapabilirsin. Bende makina mühendisiyim 9 yıla yakındır mesleğimi yapıyorum. Aile mesleği de tarım hayvancılık ve tek cocugum. Benim içinde ziraat mühendisliği okuyup kendi işimizi yapmamız daha iyi olabilirdi. Ama tabi sanayi sektöründe kazanılan tecrübelerde illaki tarımda işine yarıyor. aynı zamanda endüstri müh yüksek lisansı yaptım. bu da üretim hakkında daha verimli çalışabilmek için fayda sağlıyor. 1-2 senedir tarım hayvancılığa ağırlık verdim ileride ne olacak göreceğiz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mehmetmanisa, post: 1319667, member: 77834"] Bulunduğun bölümü okuman da sana çok şey katacaktır ancak illa aile işimiz sevdiğim iş ile alakalı dersen ziraat mühendisliği ve benzeri bir bölüm okuyabilirsin. Ama muhakkak diğer arkadaşlarımın söylediği gibi üniversite bitir. Bu senin iletişimini , dünya bakışını ve olaylara farklı bakışını geliştirecektir. yabancı dili de kesinlikle ihmal etme çünkü bilgi alışverişini sadece yerli forumlardan değil tüm dünya forumlarından yapabilirsin. Bende makina mühendisiyim 9 yıla yakındır mesleğimi yapıyorum. Aile mesleği de tarım hayvancılık ve tek cocugum. Benim içinde ziraat mühendisliği okuyup kendi işimizi yapmamız daha iyi olabilirdi. Ama tabi sanayi sektöründe kazanılan tecrübelerde illaki tarımda işine yarıyor. aynı zamanda endüstri müh yüksek lisansı yaptım. bu da üretim hakkında daha verimli çalışabilmek için fayda sağlıyor. 1-2 senedir tarım hayvancılığa ağırlık verdim ileride ne olacak göreceğiz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Üniversite bırakılıp çiftçilik yapılır mı ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt