PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Üniversite bırakılıp çiftçilik yapılır mı ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Serdar17" data-source="post: 1352035" data-attributes="member: 75282"><p>Valla kardeşim ben üniversiteyi bitirip başladım bu işe. Askerlik de bitince aldım koyunları. Zaten seviyorum da hayvanı toprağı... Sana tavsiyem öncelikle okulunu bitir. Bu üniversite sürecinde tarım adına kendini geliştir. Ben Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi kamu yönetimi mezunuyum. Kendi derslerimi halledip veterinerlik fakültesine giderdim. Ordan kitaplar alır fotokopi çektirirdim.Hayvan sağlığı olsun, bakım beslemesi olsun çalışırdım. Her şey kitabi bilgiyle olmuyo tabi.. Teori pratikteki gibi değil [emoji4] Bunu bildiğim için az sayıda hayvanla başladım. Otum da arpamda kendimden. Bir de severek yapacaksan yap bu işi. Millet balya çekmeye söverek giderken ben güle oynaya gidiyorum mesela. Bazen 350 balya yükleme indirme yapıyoruz. Ama akşam eve geldiğimde hiç şikayetçi olmuyorum. Bunları değerlendir bi tart kafanda. Tarıma mı yöneleceksin yoksa hayvancılığa mı? İkisi bir arada olursa şahane olur yerinde varmış ne güzel. Bence başarılı olursun. Sen yeterki iste ve yapıcam de... [emoji6]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Serdar17, post: 1352035, member: 75282"] Valla kardeşim ben üniversiteyi bitirip başladım bu işe. Askerlik de bitince aldım koyunları. Zaten seviyorum da hayvanı toprağı... Sana tavsiyem öncelikle okulunu bitir. Bu üniversite sürecinde tarım adına kendini geliştir. Ben Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi kamu yönetimi mezunuyum. Kendi derslerimi halledip veterinerlik fakültesine giderdim. Ordan kitaplar alır fotokopi çektirirdim.Hayvan sağlığı olsun, bakım beslemesi olsun çalışırdım. Her şey kitabi bilgiyle olmuyo tabi.. Teori pratikteki gibi değil [emoji4] Bunu bildiğim için az sayıda hayvanla başladım. Otum da arpamda kendimden. Bir de severek yapacaksan yap bu işi. Millet balya çekmeye söverek giderken ben güle oynaya gidiyorum mesela. Bazen 350 balya yükleme indirme yapıyoruz. Ama akşam eve geldiğimde hiç şikayetçi olmuyorum. Bunları değerlendir bi tart kafanda. Tarıma mı yöneleceksin yoksa hayvancılığa mı? İkisi bir arada olursa şahane olur yerinde varmış ne güzel. Bence başarılı olursun. Sen yeterki iste ve yapıcam de... [emoji6] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Üniversite bırakılıp çiftçilik yapılır mı ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt