PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Üniversiteyi bırakıp çiftçi olmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1317357" data-attributes="member: 25443"><p>Ben ilk okul mezunuyum orta 3 terk</p><p>Bazen burada okumuş arkadaşlar cok guzel yazıyor özeniyorum okumuş egitim almış belli oluyor</p><p>Eğitimi yarım bırakırsan geri dönülmez yola girersin</p><p>Çiftcilik ve hayvancılık bu aralar ekonomik yönden sorunlu , Allah korusun elinde diploma yedek iş olması kolunda altin bilezik</p><p>Ben 50 yaşındayim benim oğlumda okumadi bizim işlerde cok hevesi yok yapiyor ama meraklı değil</p><p>Ben birsey demem bizim işi yap yada yapma konusunda sorumluluk almam sonra derse baba sen cektin beni bu işin icine</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1317357, member: 25443"] Ben ilk okul mezunuyum orta 3 terk Bazen burada okumuş arkadaşlar cok guzel yazıyor özeniyorum okumuş egitim almış belli oluyor Eğitimi yarım bırakırsan geri dönülmez yola girersin Çiftcilik ve hayvancılık bu aralar ekonomik yönden sorunlu , Allah korusun elinde diploma yedek iş olması kolunda altin bilezik Ben 50 yaşındayim benim oğlumda okumadi bizim işlerde cok hevesi yok yapiyor ama meraklı değil Ben birsey demem bizim işi yap yada yapma konusunda sorumluluk almam sonra derse baba sen cektin beni bu işin icine [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Üniversiteyi bırakıp çiftçi olmak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt