PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ünlü pulluğu yamulttuk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemal ÖZTÜRK" data-source="post: 1196048" data-attributes="member: 6672"><p>Sagolun arkadaslar fabrikayi aradim olculeri istedi bende hem olcu hemde resim olarak attim</p><p>Gecen sene arkadas tasa vurdu vicatayi kesip pullugun arka dikilince payanda one gelip yamulmus bende bikac kez tasa carptim amma okadar sert degil simdi surerken payanda dahada yamulyo tavda sıkınti olmuyo ama sert zemnde baya ayar kaciyo pulluk 2006 model senede 500 600 donum yer isliyo 450 500 donum piyasaya suryo yenisi 5000 bin istiyo 3000 verdiler vermedim pullugu nazara geldik galiba</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemal ÖZTÜRK, post: 1196048, member: 6672"] Sagolun arkadaslar fabrikayi aradim olculeri istedi bende hem olcu hemde resim olarak attim Gecen sene arkadas tasa vurdu vicatayi kesip pullugun arka dikilince payanda one gelip yamulmus bende bikac kez tasa carptim amma okadar sert degil simdi surerken payanda dahada yamulyo tavda sıkınti olmuyo ama sert zemnde baya ayar kaciyo pulluk 2006 model senede 500 600 donum yer isliyo 450 500 donum piyasaya suryo yenisi 5000 bin istiyo 3000 verdiler vermedim pullugu nazara geldik galiba [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ünlü pulluğu yamulttuk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt