PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
ÜRETİCİ ÇARESİZ, SÜT İNEKLERİ KESİME GİDİYOR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci84" data-source="post: 1361740" data-attributes="member: 83469"><p>Bikac inek sattım , bikacta dişi besiye cekecem ikiyil once 30 adet ufakli büyüklü, saf simentallerim vardı sayi 15 e düsmus hedef yaza 7 ye dusürmek ilerki sene en fazla 3.5 adet kalması evin yogurdu peyniri ciksin okadar Gecimini hayvancılıkla saglayanlara Allah yardim etsin, trk, arabaydi bunların bi getirisi yok, ciftci olarak yatirımı gelir getiren tasınmaxlardan yana yapmaliyız , cok bi gelecek yok bizim islerde hayvanlar veriyor fakat işin icinden cikilmıyor ben büyütmek icin bu ise girdim 5 sene once olmadı ya ben beceremedim yada şartlar uygun gitmedi 24 kg sut veren inek bile kestirdim gercekten yaxık vede gunah bu hayvanlara</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci84, post: 1361740, member: 83469"] Bikac inek sattım , bikacta dişi besiye cekecem ikiyil once 30 adet ufakli büyüklü, saf simentallerim vardı sayi 15 e düsmus hedef yaza 7 ye dusürmek ilerki sene en fazla 3.5 adet kalması evin yogurdu peyniri ciksin okadar Gecimini hayvancılıkla saglayanlara Allah yardim etsin, trk, arabaydi bunların bi getirisi yok, ciftci olarak yatirımı gelir getiren tasınmaxlardan yana yapmaliyız , cok bi gelecek yok bizim islerde hayvanlar veriyor fakat işin icinden cikilmıyor ben büyütmek icin bu ise girdim 5 sene once olmadı ya ben beceremedim yada şartlar uygun gitmedi 24 kg sut veren inek bile kestirdim gercekten yaxık vede gunah bu hayvanlara [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
ÜRETİCİ ÇARESİZ, SÜT İNEKLERİ KESİME GİDİYOR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt