PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Uyanalım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ambar" data-source="post: 1433557" data-attributes="member: 94662"><p>Hepsi çoğu bu işin ticaretinde ve o kadar yanlış bilgi var ki bunları iş geçtikten sonra anlıyorsunuz samanı kötülüyolar neymiş avrupa ot yediriyormuş yedirsin banane onun iklimi elverişli bizim iklim öyle değil bizim ülkemizde saman var bence çok kullanışlı yem amerikada ki o 40 50 litre veren hayvanı bizim iç anadoluda bakmaya kalk masrafına yetişemen bizim hayvanımız boynuzlu kırma hayvanlar 15 - 20 kg süt hersene bi buzağ verir sütü yağlıdır parekende satışa uygundur e tamam 40 litre süt veren hayvanı aldık birincisi su yok kardeşim su nasıl kaba yem yetiştireceksin ben yetiştirdim ali mehmet nasıl yetiştircek bir sürü çiftlik var yetiştirmeye kalksın bir yıl içinde heryer obruk olur saman iyidir bakmayın siz kendi yaptığnız süt yeminin içerisine kaliteli yemleri ekleyin zaten samanın açığını kapatacaktır bizim burda aşı ne yapmazlar hiç hayvanın hastalandığını görmedim sadece bit ilacı dökerdik devam çıkmış bi liste veriyor allah etmiye bi ben yokum içinde onun hepsini vur zaten bi çoğu kimyasal hayvanın yoksa bile bi derdi dert sahibi olur tamam onlar yonca eksin ekmezki m.slajı eksin ekmez reygrass eker bilmem ne eker çünkü ona uygun ordaki modeli bize uyduramazsınız</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ambar, post: 1433557, member: 94662"] Hepsi çoğu bu işin ticaretinde ve o kadar yanlış bilgi var ki bunları iş geçtikten sonra anlıyorsunuz samanı kötülüyolar neymiş avrupa ot yediriyormuş yedirsin banane onun iklimi elverişli bizim iklim öyle değil bizim ülkemizde saman var bence çok kullanışlı yem amerikada ki o 40 50 litre veren hayvanı bizim iç anadoluda bakmaya kalk masrafına yetişemen bizim hayvanımız boynuzlu kırma hayvanlar 15 - 20 kg süt hersene bi buzağ verir sütü yağlıdır parekende satışa uygundur e tamam 40 litre süt veren hayvanı aldık birincisi su yok kardeşim su nasıl kaba yem yetiştireceksin ben yetiştirdim ali mehmet nasıl yetiştircek bir sürü çiftlik var yetiştirmeye kalksın bir yıl içinde heryer obruk olur saman iyidir bakmayın siz kendi yaptığnız süt yeminin içerisine kaliteli yemleri ekleyin zaten samanın açığını kapatacaktır bizim burda aşı ne yapmazlar hiç hayvanın hastalandığını görmedim sadece bit ilacı dökerdik devam çıkmış bi liste veriyor allah etmiye bi ben yokum içinde onun hepsini vur zaten bi çoğu kimyasal hayvanın yoksa bile bi derdi dert sahibi olur tamam onlar yonca eksin ekmezki m.slajı eksin ekmez reygrass eker bilmem ne eker çünkü ona uygun ordaki modeli bize uyduramazsınız [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Uyanalım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt