PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Uzaktan kumanda 2.5 km ile tarımsal sulama
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Garadayi" data-source="post: 843573" data-attributes="member: 27764"><p><strong>Ynt: Uzaktan kumanda 2.5 km ile tarımsal sulama</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Arkadaşım ben bir kaç değişik çeşitde kumandalar hazırlıyorum ürünler 2 yıl garantili isteyene kargo ödemeli olarak göndermekdeyim cihazın kullanımı çok basit ...</p><p>1- adet kutu ebatları 210 x 280 x 100 mm </p><p>2- kutunun altında iki adet 3x2.5 kablo çıkıyor </p><p>3- Kabloların ucunda bir erkek fiş bir dişi fiş mevcut</p><p>4- Erkek fişi şebeke elektiriğine takıcaksın dişi fişi ise kullanmak istediğin elektirkli aleti takıcaksın</p><p>5- Kumanda üzerindeki on off anahtarını OFF durumundan ON durumuna getirip</p><p>6- Açmak için : kumanda üzerindeki (A)tuşuna basıp brakdığında çalıştırmak istediğin alet çalışır</p><p>7- Kapatmak için: ise kumanda üzerindeki (B) tuşuna basıp bırakdığında çalışan aletin elektriği kesilir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Garadayi, post: 843573, member: 27764"] [b]Ynt: Uzaktan kumanda 2.5 km ile tarımsal sulama[/b] Arkadaşım ben bir kaç değişik çeşitde kumandalar hazırlıyorum ürünler 2 yıl garantili isteyene kargo ödemeli olarak göndermekdeyim cihazın kullanımı çok basit ... 1- adet kutu ebatları 210 x 280 x 100 mm 2- kutunun altında iki adet 3x2.5 kablo çıkıyor 3- Kabloların ucunda bir erkek fiş bir dişi fiş mevcut 4- Erkek fişi şebeke elektiriğine takıcaksın dişi fişi ise kullanmak istediğin elektirkli aleti takıcaksın 5- Kumanda üzerindeki on off anahtarını OFF durumundan ON durumuna getirip 6- Açmak için : kumanda üzerindeki (A)tuşuna basıp brakdığında çalıştırmak istediğin alet çalışır 7- Kapatmak için: ise kumanda üzerindeki (B) tuşuna basıp bırakdığında çalışan aletin elektriği kesilir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Uzaktan kumanda 2.5 km ile tarımsal sulama
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt