uzel üretime başlıyor...

slm arkadaşlar bugün uzelin iç anadolu bölge temsilcisiyle konuştum 03.10.2008 tarihinde uzelde toplantı varmış ve yeniden üretime başlıcakmış 3000 serisi traktörlerde cok büyük değişiklikler yapılacakmış ve bu gecen sürede fiatlarda baya bi düşüş olacakmış kaybettikleri pazar payını geri kazanmak için.inşallah olur böyle bişi toplantının sonucunuda sabırsızlıkla bekliyorum.

Ynt: uzel üretime başlıyor...

inşallah uzel yeniden eski gücüne kavuşur. yeni ve kaliteli modelleri bize sunar. en önemlisi ithal modellerdeki kalite ve teknolojiyi yakalar ....

ümitsiz bakmamak lazım nede olsa MF en bilindik ve en çok tercih edilen marka nereye giderseniz gidin o efsane serisinden en az 10 adet görürsünüz zaten bir türkfiat birde mf diğerleri sonradan çıkma :D :D

Uzel üretim yapacaksa kendi markasıyla mı üretim yapacak.Zaten Uzel markasıyla  biçerdöver ve Holder  var.Ursus işi yatmıştı.Önceki yıllarda kapanan İŞBORA traktör fabrikasının tezgah ve ekipmanlarını satın aldığını duymuştum (?) ..

uzel mf olarak üretim yapmıyacak diye biliyorum fuarda konuştuğum yetkili öyle söylemişti adamın söylediği tek şey Uzel in Mf dönemi bitti ... Dedi

Geçen hafta İnegölde İnegöllü bir ustanın uzelin fabrikasını söktüğünü duymuştum. Yeni bir teşkilatmı kuracaklar acaba?