valtra 900

Bu da bizim valtramiz cok emegi var :) kimileri iyi deil yakiti cok deselerde onlara kulak asmayim ve cekisli ve guclu ve bi o kadarda yakiti az bi traktor

Ynt: valtra 900

vallahi bizde 2004 te yeni motor almaya karar verdik valtra bayisi akrabamızdı hatta indik, bindik motora çok da hoşumuza gitmişti, pazarlıkta anlaşamadık sonra gittik td 95 aldık.Aynen bazıları beğenmez ama bence harika motorlardı.

Maşallah Kardeş Traktör Muhammed Ali gibi bakıyor yau öndeki Işıklar 10 numara olmuş.Sizde Geçe sürücüsünüz galiba aman ben geçen ay gene Hende uçtum artık alıştım gece sürüş bambaşka yau ;D *098*-

O zaman bizde düz 285 vardı valtra bayi üstüne 55 istedi nh bayi 47 istemişti. Nh bayi 285i 18 e saydı.Kısmet nhymiş. Ama çok kişi aldı yeşil valtralardan bizim etraftan çoğuda çok memnunlar. Nasip işi.

yeşil 900 serisi Valtra lar en çok tutulan modelleridir, bu yeşilleri kullanıpta memnun kalmayan pek yoktur,
güle güle kullanın.