Valtra

Valtra-Kayseri
image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

Ynt: Valtra

emeğine sağlık Anıl.güzel fotolar çekmişsin.
valtralar benimde ilgimi çekmeye başladı.hatta burda bi kaç kişi almış.fırsatım olursa bi incelemeyi düşünüyorum.... +rep

ÇağRı link=topic=21915.msg184263#msg184263 date=1244135090' Alıntı:
Bizim buralarda bayisi bile yok.Bırakın alanı.Ama okay abinin verdiği bilgilere göre ithalleri düşünülebilir bence...
Çağrı bi kaç sene önce bizim buralarda da bilen yoktu.Tümosan bayisi getirdi bi tane.bi tane daha gördüm birisinde.

_FaTıH_ link=topic=21915.msg184268#msg184268 date=1244136282' Alıntı:
Çağrı bi kaç sene önce bizim buralarda da bilen yoktu.Tümosan bayisi getirdi bi tane.bi tane daha gördüm birisinde.
Doğrudur kazım karabekirde bile bayisi yok düşün...

ÇağRı link=topic=21915.msg184263#msg184263 date=1244135090' Alıntı:
Bizim buralarda bayisi bile yok.Bırakın alanı.Ama okay abinin verdiği bilgilere göre ithalleri düşünülebilir bence...

VALTRA nın talihsizlihi HATTAT gibi dandik bir fimanın distribitörlüğünü yapması bence....

6550 resımdekı sıteden bır abımızın kendısı kullanıordu fakat sattı buyuk ıhtımalle gerı almayı dusunuyor 2 olcek buyugunu...
avrupaları gercekten basarılı fakat ulkemızde bolca bulunan a serısı ve 700 serılerı cok berbat ve dayanıksız.. a75 lerde ole... :(

Bizim traktörü aldığımız New Holland bayii Aksoylar da arkadan girmiş kareye :D

Güzel fotolar anıl eline sağlık +rep.
...

şimdi arkadaşlar a serisi hakkında bişi dicem..motor,şanzıman,defransiyel aksamı hariç dış aksam olarak kaporta,vites tertibatı,rops v.b. malzemeleri çok dandik..ama iç aksam olarak yürüyeni güzeldir...montajı burda olduğu için dandik parça kullanılıyor..fakat avrupa valtralar bi başka..avrupa valtrayı görüp öyle yorum yapan.arada çok fark war.mesela a95 ile n101 arasında....