PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
VARİO TRANSMİSYONUN ÖNEMİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="meskisehiri" data-source="post: 9635" data-attributes="member: 2"><p><strong>: VARO TRANSMİSYONUN ÖNEMİ</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Abi, ben bir zamanlar Audi hakkında çok araştırma yaptım. Audi ' nin şuan ürettiği dünya kadar teknoloji var, bunları Mercedes, BMW ' de dahil olmak üzere çok büyük firmalar bile Audi ' den taklit ediyorlar. En basiti quatro teknolojisi var, triptronik vites vs. bunlarda hep Audi ' nin imzası var. Yani şuan Audi için kullanılan laf, senin Fendt için kullanıdığın lafla aynı. Taklit etmez, taklit edilir. Şuan Mercedes ve BMW bile bazı konularda ortak hareket ediyorlar, amaçları Audi ' nin önünü kesmek. Bana göre Audi bu alemde altenatifsizdir, biraz araştırınca bu ortaya çıkıyor. Ben bu yönden Fendt ' i Audi ' ye çok benzetiyorum. Zaten Almanlar araç hususunda ilk sıradadır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="meskisehiri, post: 9635, member: 2"] [b]: VARO TRANSMİSYONUN ÖNEMİ[/b] Abi, ben bir zamanlar Audi hakkında çok araştırma yaptım. Audi ' nin şuan ürettiği dünya kadar teknoloji var, bunları Mercedes, BMW ' de dahil olmak üzere çok büyük firmalar bile Audi ' den taklit ediyorlar. En basiti quatro teknolojisi var, triptronik vites vs. bunlarda hep Audi ' nin imzası var. Yani şuan Audi için kullanılan laf, senin Fendt için kullanıdığın lafla aynı. Taklit etmez, taklit edilir. Şuan Mercedes ve BMW bile bazı konularda ortak hareket ediyorlar, amaçları Audi ' nin önünü kesmek. Bana göre Audi bu alemde altenatifsizdir, biraz araştırınca bu ortaya çıkıyor. Ben bu yönden Fendt ' i Audi ' ye çok benzetiyorum. Zaten Almanlar araç hususunda ilk sıradadır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
VARİO TRANSMİSYONUN ÖNEMİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt