PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
VERİM DEĞERLERİNDE GERÇEK OLAN NE
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci50" data-source="post: 1146330" data-attributes="member: 76771"><p>hemşerim sizin oralı derken heralde köyümden bahsediyosun bizim köyde eskiden 11 makine vardı şuan 4 makine var ikisi bizim. bu makineler artık adana ya gitmez 4 u de adıyamana gidiyor sonra urfaya çiftliğe giden var bu yıl kasabada siirt batman diyarbakır antep maraş vs. hala giden var ben hiç duymadım 1100 kilo 700 kilodan fazlasını ne biçtik ne gördük trakya ve çanakkale tarafını gitmedik hiç ama tohumun üstünde 1400 yazıyo diyede 1400 verim var demek yanlış. ukraynadaki araziler türkiyeden verimli ve buğdaya da birebir iklim gelgelelim 800 kiloyu geçmiyodu. çukurovada 1100 kilo buğday alan adam neden başka ürün ekiyo o halde buğdayı kaldırsın mısır eksin kaldırsın turşuluk eksin 3 ürün alınıyo zaten</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci50, post: 1146330, member: 76771"] hemşerim sizin oralı derken heralde köyümden bahsediyosun bizim köyde eskiden 11 makine vardı şuan 4 makine var ikisi bizim. bu makineler artık adana ya gitmez 4 u de adıyamana gidiyor sonra urfaya çiftliğe giden var bu yıl kasabada siirt batman diyarbakır antep maraş vs. hala giden var ben hiç duymadım 1100 kilo 700 kilodan fazlasını ne biçtik ne gördük trakya ve çanakkale tarafını gitmedik hiç ama tohumun üstünde 1400 yazıyo diyede 1400 verim var demek yanlış. ukraynadaki araziler türkiyeden verimli ve buğdaya da birebir iklim gelgelelim 800 kiloyu geçmiyodu. çukurovada 1100 kilo buğday alan adam neden başka ürün ekiyo o halde buğdayı kaldırsın mısır eksin kaldırsın turşuluk eksin 3 ürün alınıyo zaten [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
VERİM DEĞERLERİNDE GERÇEK OLAN NE
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt