PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
Verim tahminleri 2021 MISIR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mehmet22atay" data-source="post: 1414309" data-attributes="member: 85008"><p>Evet verimleri ne yazıkki erken kurudugu için düşük ama şunu tecrübe ettim fao sayısı ne kadar azsa o kadar aynı hizmetle verim düşük oluyor bitki uzun yaşadıkça daha fazla verme koşuyor 6442ye gelirsek te gerçekten verimde güzel bir çeşit ikinci üründensilajda 8tona gibi bir verime denk geldi ancak çok fazla hizmet edildi ve yerde ahır gübresi vardı ancak kuruma işi konusunda haklısınız silajı bile fazla yaş olan bir cins ona rağmen taneliğe biçtik bir risk alıp yine de en azından tarlada kalmadı diye sevindik </p><p>Size bir kaç sorum olacak otluk yulaf cins ne ekşyorsuz Bende güzel bir otluk yulaf cinsi arıyorum </p><p>Ve poineer 0937den memnun musunuz teşekkürler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mehmet22atay, post: 1414309, member: 85008"] Evet verimleri ne yazıkki erken kurudugu için düşük ama şunu tecrübe ettim fao sayısı ne kadar azsa o kadar aynı hizmetle verim düşük oluyor bitki uzun yaşadıkça daha fazla verme koşuyor 6442ye gelirsek te gerçekten verimde güzel bir çeşit ikinci üründensilajda 8tona gibi bir verime denk geldi ancak çok fazla hizmet edildi ve yerde ahır gübresi vardı ancak kuruma işi konusunda haklısınız silajı bile fazla yaş olan bir cins ona rağmen taneliğe biçtik bir risk alıp yine de en azından tarlada kalmadı diye sevindik Size bir kaç sorum olacak otluk yulaf cins ne ekşyorsuz Bende güzel bir otluk yulaf cinsi arıyorum Ve poineer 0937den memnun musunuz teşekkürler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
Verim tahminleri 2021 MISIR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt